Bliv en del af DGI Skydnings Vlogger-team

Nu kan du være med til at vise skydesportens fantastiske sider frem. DGI Skydning starter et Vlogger-team, der skal være ambassadører for skydesporten - og du kan blive en del af holdet.

Er du mellem 16-36 år, og kan du finde ud af at filme med din mobiltelefon? Så er du måske den vi leder efter til vores kommende Vlogger-team. Du skal bare brænde for skydesporten.

Skydesporten er Danmarks ældste idræt med 160 år på bagen, men er bestemt ikke den mest kendte idræt. Det er på tide at vise skydesportens fantastiske sider frem, sådan som skytterne oplever det, når de uge efter uge fornøjer sig med netop deres foretrukne skydegrene:

Baggrund

I DGI Skydning har vi discipliner indenfor både RiffelPistolBue, AirsoftHardballPaintballBiathlonCombat Archery, Terrænskydning, Kikkertklassen, Field Target og 3D skydning til skumdyr. Så det er ikke, fordi der mangler skydediscipliner at gå til. Men hvilke skydegrene får dig til at komme tilbage på skydebanen uge efter uge?

Tænk hvis du kunne vise et par minutters video fra din ugentlige træning eller en ny skydegren, du lige skal afprøve. Eller hvordan du lader dine bedste venner prøve, om de kan lave et pletskud så godt som dig. Tænk hvis der var 2-3 andre som dig i hver skydegren, som viser Danmark, hvorfor skydesporten stadig tiltrækker børn, unge, voksne her 160 år efter grundlæggelsen af det første skytteforbund.

Vlogger-teamet

Din begejstring for skydesporten er værd at fortælle om og dele med andre! Sammen med en god håndfuld andre vloggere udgør du DGI Skydnings vlogger-team koordineret af en redaktionschef, som sammen med vloggerne planlægger opslag på DGI Skydnings Facebookside og Youtube-kanal.

Redaktionschefen understøtter vloggernes rolle som ambassadører for DGI Skydning.

Kvalifikationer

Du skal dog være mindst 15 år og kunne finde ud af at filme med din mobiltelefon. Uanset om du er helt ny skytte eller har skudt i mange år, kan du være med.

Du behøver ikke engang kunne ramme skiven, men det er super vigtigt, at du kan ha’ det sjovt, både når du rammer plet og når du skyder forbi.

Ambassadør

Som vlogger er du også ambassadør for din egen forening og kan sagtens vise din forening, dine trænere, jeres stævner, jeres holdtræning og al jeres hygge frem, så længe det er noget du brænder for og du selvfølgelig husker at tjekke med de andre i foreningen, om de også er ok med at blive filmet.

Der er et par juridiske tommelfinger regler for vloggere, som du nok skal få hjælp til at lære. Det samme gælder praktiske fif til at lave spændende Vlogger-afsnit på en nem måde, med flotte billeder og god lyd. De tekniske krav er ikke så vigtige, så længe du formår at vise din glæde for skydesporten.

Bootcamp

Medlemmerne af Vlogger teamet kommer på en Vlogger Bootcamp, enten fysisk eller online betinget af gældende forsamlings forbehold.

Her får du al den træning du behøver, for selvstændigt at kunne planlægge og producere dine vlogs. Teamet inspirerer hinanden med emner og indhold, så du aldrig løber tør for idéer. Du får desuden udleveret et vlogger-kit med stativ og mikrofon til din mobil, så du kommer godt fra start.

Vlogger teamet samles halvårligt til en workshop med input fra spændende oplægsholdere og erfarende vloggere, så du kan lære fra dem, stille spørgsmål og blive inspireret.

Forpligtelser

For at blive en del af Vlogger teamet skal du være villig til at forpligte dig for et halvt år ad gangen med minimum ét 7-12 minutters vlogger afsnit hver uge, hvilket tager ca. 1½ time om ugen at planlægge og producere.

Afsnittet kan f.eks. være din ugentlig træning eller grejtest. Du kan sagtens lave flere vlog-afsnit i samme uge, hvis du vil holde fri ugerne efter.

Du uploader dine vlogs til et fællesdrev, hvorfra redaktionschefen sætter dem til visning på de rigtige datoer, tilpasset vlogger-teamets samlede mediekalender.

Ansøgning

Der er begrænset antal ledige pladser i vlogger teamet og behov for en jævnbyrdig fordeling i alle skydegrene. Du og en kammerat kan også sagtens gå sammen om at være en vlogger-duo.

For at komme i betragtning til holdet, skal du sende en ansøgning som en 2-3 minutters video præsentation af dig selv og hvilken foreningen du kommer fra. Fortæl om dine foretrukne skydegrene og hvorfor.

Upload filmen til wetransfer.com og send den til RBJ@DGI.DK.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte konsulent Robert Bondo-Jensen (se kontaktinfo andetsteds på siden).