DGI kårer to skytter som Årets Trænerteam 2016

Niels "Pelle" Christiansen og Søren Munk fra Løgstør Sportsskytteklub er blevet kåret af DGI som Årets Trænerteam 2016. Trænerne får prisen for at gøre en ekstraordinær indsats for unge og nye skytter.

Niels "Pelle" Christiansen og Søren Munk er kåret som Årets Trænerteam 2016 af DGI Foto: DGI

Skytterne i Løgstør Sportsskytteklub kan med rette være stolte, for det er i deres klub, at Årets Trænerteam 2016 findes. DGI har blandt mere end 80 kandidater kåret trænerne Niels "Pelle" Christiansen og Søren Munk som Årets Trænerteam, og prisen blev overrakt ved en overraskelsesevent den 4. oktober.

Trænerne fra Løgstør Sportsskytteklub troede, de skulle optræde i et lokalt Tv-program. I stedet blev de overrasket af en delegation fra DGI med diplomer, blomster og titlen "Årets trænerteam 2016."

Niels "Pelle" Christiansen og Søren Munk får prisen, fordi de gør en kæmpe indsats for skytterne og deres klub. De er især gode til at tage imod unge skytter og møde dem i øjenhøjde. Derudover arbejder de sammen om at udvikle skydesporten. 

Prisen skal hylde alle trænere

Niels "Pelle" Christiansen og Søren Munk modtager sammen med prisen en gavecheck på 25.000 kr. til en oplevelse sammen med deres hold eller til nyt udstyr. Derudover hyldes de på DGI's årsmøde, der finder sted den 5. november i DGI-Huset Nordkraft i Aalborg.

Det er 14. gang DGI uddeler prisen Årets Træner/Trænerteam, og alle foreninger i DGI kan indstille deres kandidater.

"Det er en formen pris, hvor vi får mulighed for at anerkende de mange frivillige, der hver eneste dag yder en kæmpe indsats. Og så vil vi gerne hylde de trænere, der skiller sig ud og gør noget helt ekstraordinært, og det gør trænerteamet fra Løgstør Sportsskytteklub, " siger Hanne Lene Haugaard, hovedbestyrelsesmedlem i DGI og del af udvælgelseskomitéen til Årets Træner.

Ingen skytteklub uden Niels og Søren

Pernille Maansen er formand i Løgstør Sportsskytteklub, og de er hende, der har indstillet de to trænere.

"De trækker et læs, og de gør det uden brok. De gør også, at børnene, der kommer i klubben, møder nogle trænere der rigtig gerne vil dem. Vi har mange forskellige typer børn, men "Pelle" og Søren formår at tackle dem alle, " siger Pernille Maansen.

Niels "Pelle" Christiansen står for alle stævner med børnene, og han henter og bringer både børn og forældre og altid med et smil på læben. Søren Munk er den tekniske i foreningen, og han er også god til at tage sig af de lidt ældre skytter, ligesom han har taget initiativ til et nyt projekt i klubben.

Samtidig med deres store arbejde i skytteklubben, er de to trænere også altid klar med en kæk bemærkning. Deres humør og indsats er grunden til, at Løgstør Sportsskytteklub faktisk ikke mener, den kunne eksistere uden de to trænere, der nu også er Årets Trænerteam 2016 i DGI.