10-årige Nicklas skød DM med den pistol, hans mor vandt med for 10 år siden.

Nicklas Christensen var til sit første DM i pistol i Vingsted sammen med sin mor og far. De tre var der også sammen, da Nicklas var en lille baby. Dengang vandt hans mor DM med den pistol, Nicklas skyder med nu.

10-årige Nicklas Christensen skød DM med den luftpistol som hans mor brugte, da hun vandt DM for 10 år siden. Der var Nicklas selv med i Vingsted som lille baby.
I år deltog Nicklas selv for første gang og havde begge sine forældre med til DM.
Her var det far, Michael Christensen, som kunne tage hjem fra Vingsted med en medalje om halsen. De to andre glædede sig over masser af plus på familiekontoen og en dejlig tur fra Midtsjælland til Vingsted.

Skydning for hele familien

Cecillia begyndte at skyde i undgomsskolen- Som voksen skiftede hun over fra riffel til pistol og var aktiv i Osted/Lejre Skytteforening på Midtsjælland.
Da hun blev mor i 2012 fortsatte hun med træningen med lille Nicklas med på skydebanen - og hun holdt også stadig et højt niveau.
Siden er der kommet to børn mere til og familielogistikken har taget lidt over i forhold til de voksnes træningsmængde. Men indenfor det seneste år er Nicklas begyndt at skyde også, ligesom faren også er blevet aktiv.
Så da det var tid til DM blev Nicklas meldt til som sit første stævne udenfor lokalområdet - faktisk har han kun været til ét stævne før, nemlig landsdelsmesterskabet.
2023-03-22 07.24.31.jpg

Mange debutanter til DM

Der var deltagerrekord til pistol-DM i år. 
Eller i hvert fald skal vi længere tilbage end Nicklas' fødsel, før der var flere pistolskytter til DM. Særligt debutanterne var der mange af under dette års DM. 
Og som de fleste andre som kommer til Vingsted for første gang, var Nicklas overvældet over, hvor mange baner der var og hvor stort det hele var. Men det var helt sikkert ikke sidste gang. Spændende skydning, der gik godt. En hel dags hygge med både mor og far, imens de to yngre søskende blev passet af farmor - og hele spændingen omkring at deltage i et stort stævne. Så blev DM en god oplevelse for hele familien. 
"Det er dejligt at være afsted sammen og det giver nogle gode snakke om skydningen og vores fælles interesse. Selv om vi skyder i forskellige klasser, skal Nicklas altid lige høre, hvad vi har skudt for at se, om han har været bedre," fortæller Cecillia Christensen.