Ny corona-aflysning: Store Skydedag afvikles ikke i 2020

Bisley-stævnet i England i august er blevet aflyst, og derfor har DGI Skydning som konsekvens valgt at aflyse Store Skydedag, hvor udtagelsen ellers skulle finde sted.

Udtagelsen til Bisley Cup er den bærende aktivitet til Store Skydedag, og kombineret med usikkerheden om, hvornår foreningslivet igen kan genoptage sine aktiviteter i Danmark, betyder, at DGI Skydning har besluttet at aflyse Store Skydedag i 2020. Foto: Gregers Kirdorf

DGI Skydning modtog i denne uge besked om, at Bisley-stævnet i England er blevet aflyst. Den internationale turnering skulle finde sted i august, men for at minimere risikoen for smitte af corona-virus, har arrangøren, National Small-bore Rifle Association, valgt at aflyse stævnet.

Set i lyset af, at udtagelsen til Bisley Cup er den bærende aktivitet ved Store Skydedag, kombineret med usikkerheden om, hvornår foreningslivet igen kan genoptage sine aktiviteter i Danmark, betyder det, at DGI Skydning har valgt at aflyse Store Skydedag i 2020.

Vedr. præmievåben forventes det klart, at finalerne kan afholdes i september i forbindelse med DM Ungdom som sædvanligt. Dog udskydes udtagelsen til finalerne, indtil vi ved mere om, hvordan situationen i Danmark udvikler sig.

Riffeludvalget følger situationen og overvejer forskellige løsninger til en udtagelse. 

DGI Skydning vil gerne opfordre til, at man holder fast i stævneaktiviteter og gennemfører så mange som muligt, når det igen er muligt at samles på skydebanerne rundt om i landet.