Unge sluttede sæsonen med SkytteCamp

Der var overnatning, hygge og en masse skæg på programmet til SkyttteCamp på Hanebjerg Skyttecenter.

En god vintersæson blev afsluttet af DGI Nordsjælland med SkytteCamp for alle skytter i Nordsjælland, født mellem 2004 og 2008.

En af de 20 deltagere på SkytteCampen var 17-årige Kasper Illum Andersen fra Frederikssund Skytteforening, IF 1864.

”Det var sjovt og udfordrende, og så lærer du dem fra de andre klubber at kende,” siger Kasper Illum Andersen, som fremhæver den spontane vandkamp, der opstod i solen søndag eftermiddag, som et af højdepunkterne.

Lærer nye mennesker at kende

Til SkytteCamp 22 var der deltagere fra fem forskellige skytteforeninger. Ikke alle kendte hinanden på forhånd, men det blev der rettet op på i løbet af de to dage gennem de mange sjove aktiviteter, fortæller 14-årige Emil Lund-Vogensen fra Ganløse Skytteforening.

”Det har været fedt og spændende. Jeg har lært en masse andre skytter at kende,” siger Emil Lund-Vogensen og fortsætter:

”Jeg kendte selvfølgelig ansigterne på mange af de andre. Vi ser jo hinanden, når vi er ude at skyde til stævner, men det er fedt at lære dem at kende.”

For Emil Lund-Vogensen var det bueskydning, der ramte plet og bliver husket som det bedste fra SkytteCampen, fordi der blev lavet nogle hold og konkurreret mod hinanden, fortæller han.

Fællesspisning, SkytteCamp22

Sjov og hygge på programmet

SkytteCampen bød på et spændende program, hvor deltagerne kunne prøve nye ting og få en masse sjove timer med de andre unge fra Nordsjælland.

Der var blandt meget andet tid til at prøve kræfter med Combat Archery, som er bueskydning, hvor man skal ramme hinanden med skumpile, orienteringsløb med forskellige opgaver, disc-golf og pistolskydning.

Derudover var der fællesspisninger begge dage, og lørdag var der arrangeret hygge med quiz samt filmaften med lækre snacks. Alt i alt et program der lagde op til, at deltagerne fra de forskellige skytteforeninger kunne lære hinanden bedre at kende og have det sjovt sammen.

SkytteCampen sluttede den fantastiske weekend med en hyggelig fælles frokost for de unge samt deres forældre og søskende, der kom og hentede deltagerne. Under frokosten fik forældrene et kort resume af, hvad de unge havde været igennem af sjove aktiviteter – et resume, der flere gange blev modtaget med grin og klapsalver fra de unge.