Om SMARTsport

Projektet er afsluttet pr.15/10 2020. Denne hjemmeside kan nu bruges som en online database for opgaver og læringsaktiviteter, der kombinerer apps, bevægelse og læring

SMARTsport har eksisteret siden 2013, hvor DGI Nordvest begyndte at se på mulighederne for at bruge apps til at skabe bevægelse. TrygFonden har hele tiden været med som partner, men i 2015 bevilligede de midler til at rulle SMARTsport ud i hele landet, og samtidig sætte større fokus på at kombinere tankerne om apps og bevægelse med læring. 

Formålet er at udnytte potentialet i teknologien til at kombinere bevægelse og læring på en anderledes og ny måde. Gps, augmented reality, kamera og video åbner de teknologiske muligheder for at være aktiv på en ny måde. Og eleverne er motiveret for når smartphones drages ind i undervisningen, og det kan gøre det lettere at drage bevægelse ind i undervisningen, også blandt de elever, som ikke nødvendigvis er motiveret for at røre sig.

Jeg synes det er rigtig godt at man bruger mobiltelefonen, som ellers ses som et forstyrrende element i undervisningen, som et redskab.

Anne, lærer Gug Skole

Vi kan kun vise dig vores video-indhold, hvis du accepterer marketing-cookies. Ret dine cookie-indstillinger