FAQ

Hvor registrerer jeg mig ved ankomst? Hvor finder jeg mit startnummer? Hvor er ruterne i år? Hvor kan jeg parkere? Find alle svarene her!


Adresse

Starten for de tre distancer: Frederiksværk Stålmand, Frederiksværk Stålsprint og Erhvervsstafetten går på Frederiksværks Havn, Havnelinien 23, 3300 Frederiksværk.

Målområdet er placeret ved Gjethuset, Gjethusgade 5 i Frederiksværk bymidte, hvor Stålkids distancerne også skydes i gang.

Affald

Hjælp os med at holde området rent. Smid dit affald i skraldespanden. Der er opstillet skraldespande i start- og målområderne til samme formål.

Afspærringer

Idet Frederiksværk Stålmand er kategoriseret som et motionsløb, har vi ikke tilladelse til at lukke ruten. Arrangementet fylder en del, og derfor kan det være svært at finde en parkeringsplads lige ved start- og målstregen.

Vi anbefaler, at du parkerer på en af de offentlige P-pladser i Frederiksværk og går til start- og målområderne. Der er gratis parkering flere steder i byen.

Arrangører

Frederiksværk Stålmand 2018 arrangeres af DGI Nordsjælland i samarbejde med lokale foreninger og med støtte fra Halsnæs Kommune.

Deadline for tilmelding

Deadline for tilmelding til Frederiksværk Stålmand, Frederiksværk Stålsprint og Erhvervsstafetten er søndag den 19. august kl. 23.59.

Tilmeldingen til Stålkids lukker den 30. august.

Du kan købe den officielle Stålmand T-shirt frem til den 1. august 2018.

Nåede du ikke at tilmelde dig inden tidsfristen? Læs mere under punktet: Eftertilmelding.

Depoter

Der er depoter på cykel- og løberuterne på Frederiksværk Stålmand, Stålsprint og Erhvervsstafet distancerne med vand, energidrik og bananer. Der er ikke depoter på Stålkids distancerne. Børnene får en goodie bag med forplejning, når de kommer i mål. Se mere under punktet: Forplejning.

Eftertilmelding

Du kan eftertilmelde dig søndag den 2. september i vores informationsstand ved Gjethuset. Priserne for eftertilmelding er:

Frederiksværk Stålmand: Individuel 1.275 kroner / Stafet 1.525 kroner

Frederiksværk Stålsprint: Individuel 499 kroner / Stafet 799 kroner

Erhvervsstafetten: 799 kroner

Stålkids: 50 kroner

Betaling foregår via MobilePay.

Erhvervsstafetten

Erhvervsstafetten er for erhvervshold á 2-3 personer, der vil prøve kræfter med Stålsprint distancen (500 m/25 km/ 5 km) sammen med gode kolleger og eventuelt i skarp konkurrence med erhvervshold fra lokalområdet.

Vinderen af Erhvervsstafetten modtager vores flotte vandrepokal lavet af MO Stål, som DGI Midt- og Vestsjælland vandt i 2017.

Forplejning

Der er energidepoter med vand, energidrik og frugt på både cykel- og løberuterne. Placering af energidepoter på de forskellige distancer er beskrevet i racemanualen, som er klar cirka 14 dage før eventen.

Når du kommer i mål, kan du forsyne dig med energidrik, kildevand og vand med smag, kakao, frugt, müsliboller, pølsehorn og alskens søde sager fra vores lokale sponsorer. I målområdet kan du ydermere købe mad og drikke hos Gjethuset samt i de opstillede boder i målområdet.

Bemærk, at der ikke udleveres madposer til atleterne i år.

Garderobe

Du kan få opbevaret dine personlige ejendele i vores informationscenter i Gjethuset. Det er gratis, og vi gør opmærksom på, at det er på eget ansvar. Du får udleveret bagagelabels sammen med dit startnummer. Label påsættes på din bagage, og vi udleverer kun ved fremvisning af startnummer.

Glemte sager

Glemte sager kan indleveres og afhentes i vores informationsstand foran Gjethuset i målområdet. I ugen efter arrangementet kan du prøve at kontakte DGI Nordsjælland på lise.steenberg.pedersen@dgi.dk 

Informationstelt

I vores informationsstande i start- og målområderne kan du få svar på spørgsmål omkring dagens arrangement, afhente startpakker og chips, eftertilmelde dig og indlevere glemte sager. Kig forbi. Vi står klar til at hjælpe.

Naboer

Vi gør vores bedste for, at Frederiksværk Stålmands naboer også får en god dag. Vi beder dig gøre det samme. Vis derfor hensyn til naboerne i området. Er du lokalbeboer i området, og har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at skrive til os. Kontaktinfo finder du her på hjemmesiden under fanen: Generelt.

Ordensmagten

Frederiksværk Stålmand er kategoriseret som et motionsløb og afvikles derfor efter de gældende færdselsregler for området. Frederiksværk Stålmand 2018 arrangeres i samarbejde med de lokale myndigheder, som sammen med trafikofficials og frivillige fra de lokale arrangørforeninger sørger for en sikker afvikling af dagens aktiviteter. Både ude på ruterne og i start- og målområderne.

Parkering

Vi henviser til de offentlige P-pladser i Frederiksværk. Bemærk, at det kan være svært at finde parkeringspladser på Frederiksværk Havn og ved Gjethustorvet.

Priser

Som publikum er det gratis at overvære Frederiksværk Stålmand. Deltagerpriser for de forskellige distancer i 2018 er:

Frederiksværk Stålmand: Individuel kr. 1.075,- / Stafet kr. 1.325,-

Frederiksværk Stålsprint: Individuel kr. 349,- / Stafet kr. 599,-

Frederiksværk Erhvervsstafet (2-3 pers.): kr. 599,- 

Frederiksværk Stålkids: kr. 25,-

Stålmand T-shirt: kr. 75,-

Priser ved eftertilmelding

Frederiksværk Stålmand: Individuel kr. 1.275 kroner / Stafet 1.525 kroner

Frederiksværk Stålsprint: Individuel 499 kroner / Stafet 799 kroner

Frederiksværk Erhvervsstafet (2-3 pers.): 799 kroner

Frederiksværk Stålkids: 50 kroner

Tilkøb af T-shirt er ikke muligt ved eftertilmelding.

Præmier

Der er medalje til alle deltagere. Der er præmie til 1., 2. og 3. pladsen på Frederiksværk Stålmand og Frederiksværk Stålsprint og en vandrepokal til vinderen af Erhvervsstafetten. Alle Stålkids får en flot medalje.

Præmieoverrækkelse

Der er løbende præmieoverrækkelser på præmieskamlen foran Gjethuset. Se de aktuelle tider under fanen: Program.

Publikum

Som publikum er du med til at gøre Frederiksværk Stålmand 2018 til en god oplevelse. Vi har sørget for et godt udsyn til svømmestarten på Frederiksværk Havn, ude på ruterne og i målområdet ved Gjethuset i Frederiksværk bymidte, hvor starten til Stålkids også er placeret.

Kom forbi søndag den 2. september, oplev den fantastiske byfest-stemning, og giv deltagerne din opbakning. Se parkeringsmuligheder under punktet: Parkering.

Registrering af deltagere

Der er forskellige åbningstider for registrering af deltagere til de forskellige distancer. Du kan indregistrere dig allerede lørdag den 1. september kl. 15-17 i Gjethuset. For indregistreringstider søndag. Se venligst de særskilte programmer for de enkelte distancer i drop down menuen på forsiden.

Samaritter

Vi har samaritter og beredskab klar i start- og målområde samt ude på ruterne til at hjælpe, hvis uheldet er ude.

Startnummer

Ugen efter at tilmeldingen lukker, modtager du en informationsmail med dit startnummer. Du kan også finde dit startnummer på online startlisten. Du kan afhente din startpakke i vores informationstelt lørdag den 2. september i vores udlevering fra Gjethuset i tidsrummet kl. 15-17 og søndag den 2. september.

Se udleveringstidsrum under de enkelte distancer på hjemmesidens forside.

Ankelchippen skal placeres på anklen. Er chippen ikke placeret korrekt, kan det hindre registreringen af mellemtider og sluttid.

Stålmand distancen

Frederiksværk Stålmand er for dig, der vil udfordre dig selv på den lange distance (1,9 km svømning / 90 km cykling / 21,1 km løb). Stålmand distancen afvikles også som stafet for hold á 2-3 personer, der fordeler de tre discipliner imellem sig.

Stålsprint distancen

Stålsprint distancen er for de stærke motionister (500 m svømning / 30 km cykling / 5 km løb). Stålsprint distancen afvikles ligeledes som stafet for hold á 2-3 personer, der fordeler de tre discipliner imellem sig. Handelsbanken Frederiksværk er titelsponsor for distancen.

Stålkids distancen

Som noget nyt i 2018 kan børn i alderen 0-15 år tilmelde sig en af Stålkids distancerne på 1, 2 eller 5 km. Børneløbet foregår i centrum af Frederiksværk om eftermiddagen i forlængelse af Stålsprint distancen, så hele familien kan være med.

Prisen for deltagelse er 25 kroner og er gratis for ledsagere. Alle børn får en medalje og en goodie bag fra Meny Hundested. Der er ikke tidtagning til børneløbet.

Sikkerhed

Vi sørger naturligvis for, at sikkerheden omkring løbet er i top i samarbejde med de lokale myndigheder. Vi har taget vores forholdsregler – også ved voldsomt vejr.

I tilfælde af farligt vejr forbeholder vi os retten til at aflyse arrangementet af hensyn til alles sikkerhed. Følg speakerens anvisninger i start- og målområde, og pas på hinanden ude på ruterne.

Starttider

Kl. 08.00        Frederiksværk Stålmand

Kl. 10.00        Frederiksværk Stålsprint og Ervervsstafetten

Kl. 13.00        Frederiksværk Stålkids 5km

Kl. 13.45        Frederiksværk Stålkids 1 km

Kl. 14.15        Frederiksværk Stålkids 2 km


Tidsgrænser (cut off tider)

Kl. 09.30        Svømning cut off for Stålmand

Kl. 14.00        Cykling cut off for Stålmand

Kl. 17.00        Løb cut off Stålmand

Alle deltagere skal være i mål inden kl. 17. Af hensyn til opretholdelse af afspærringer og unødige trafikale hindringer kan officials efter dette tidspunkt påbegynde ophævelse af trafikafspærringer, fjernelse af ruteafmærkninger, forplejningszoner og tidtagningsudstyr.

Tidtagning

Tidtagningen varetages af DGI Tidtagning via en chip, som placeres på din ankel. Det er ikke muligt at bruge egen tidtagningschip.

Toiletter

Der er tilgængelige toiletfaciliteter i start- og målområde samt i skiftezonerne. Der opstilles ikke toiletter ude på ruterne.

Trafik

Idet Frederiksværk Stålmand er kategoriseret som et motionsløb, har vi ikke tilladelse til at lukke ruten. Derfor gælder de almindelige færdselsregler for dig som deltager. Vi har trafik officials til at dirigere trafikken på de steder, hvor det er nødvendigt.

Vi anbefaler, at du forbereder dig godt hjemmefra, ved at gennemgå rutekortene. Du finder rutekortene under de enkelte distancer i drop down menuen på forsiden.

Vejret

Vejret er vi ikke herre over, men sol fra en skyfri himmel er med i vores aftenbønner hver dag frem til Frederiksværk Stålmand den 2. september. Skulle der alligevel falde en dråbe eller to, så lover vi stadig et godt arrangement og masser af aktivitet i start- og målområderne.

Ved farligt vejr forbeholder vi os retten til at aflyse arrangementet.

Ændring af distance

Det er muligt at ændre navn og distance frem til den 1. august på Stålmand-, Stålsprint og Erhvervsstafet distancerne.

Stålkids kan ændre i tilmeldingen frem til den 30. august. Har du brug for hjælp til ændring af din distance, så send en mail til tom.nicolaisen@dgi.dk, hvor du oplyser navn og ny distance.