FAQ

Nedenfor finder du svar på de mest stillede spørgsmål. Vi opdaterer løbende vores FAQ, sideløbende med forberedelserne til 2019 udgaven af Frederiksværk Stålmand. 

Adresse 

Starten for Frederiksværk Stålmand og Frederiksværk Stålsprint går på Frederiksværks Havn, Havnelinien 23, 3300 Frederiksværk. 

Målområdet er placeret ved GjethusetGjethusgade 5 i Frederiksværk bymidte, hvor Stålkids distancerne også skydes i gang om eftermiddagen. 

Arrangører 

Frederiksværk Stålmand 2018 arrangeres af DGI Nordsjælland i samarbejde med lokale foreninger og med støtte fra Halsnæs Kommune. 

Deadline for tilmelding 

Deadline for tilmelding til Frederiksværk Stålmand og Frederiksværk Stålsprint er søndag den 18. august 2019 kl. 23.59. 

Tilmeldingen til Stålkids lukker fredag den 30. august 2019. 

Du kan købe den officielle Stålmand T-shirt frem til torsdag den 1. august 2019. 

Nåede du ikke at tilmelde dig inden tidsfristen? Læs mere under punktet: Eftertilmelding. 

Depoter og forplejning 

Der er depoter på cykel- og løberuterne på Frederiksværk Stålmand og Stålsprint med vand, energidrik og frugt. Der er ikke depoter på Stålkids distancerne.  

Eftertilmelding 

Du kan eftertilmelde dig mod et ekstra gebyr online i ugen op til arrangementet.  

Lørdag den 31. august er der eftertilmelding i Gjethuset og søndag den 1. september kan du eftertilmelde dig i informationsteltet på Frederiksværk Havn. 

Priserne for eftertilmelding er: 

Frederiksværk Stålmand: Individuel 1.275 kroner / Stafet 1.525 kroner 

Frederiksværk Stålsprint: Individuel 499 kroner / Stafet 799 kroner 

Stålkids: 75 kroner 

Betaling foregår via MobilePay. 

Forplejning 

Der er energidepoter med vand, energidrik og frugt på både cykel- og løberuterne. Placering af energidepoter på de forskellige distancer er beskrevet i racemanualen, som er klar cirka 14 dage før eventen. 

Når du kommer i mål, kan du forsyne dig i vores overdådige buffet med vådt og tørt for enhver smag fra vores lokale sponsorer. I målområdet ved Gjethuset kan du ydermere købe mad og drikke i de opstillede boder og inden for i Gjethuset 

Naboer 

Vi gør vores bedste for, at Frederiksværk Stålmands naboer også får en god dag. Vi beder dig gøre det samme. Vis derfor hensyn til naboerne i området. Er du lokalbeboer i området, og har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at skrive til os. Kontaktinfo finder du her på hjemmesiden under fanen: Generelt. 

Parkering 

Vi henviser til de offentlige P-pladser i Frederiksværk. Bemærk, at det kan være svært at finde parkeringspladser på Frederiksværk Havn og ved Gjethustorvet. 

Priser 

Som publikum er det gratis at overvære Frederiksværk Stålmand. Deltagerpriser for de forskellige distancer i 2018 er: 

Frederiksværk Stålmand: Individuel kr. 1.075,- / Stafet kr. 1.325,- (ekskl. gebyr) 

Frederiksværk Stålsprint: Individuel kr. 349,- / Stafet kr. 599,- (ekskl. gebyr) 

Frederiksværk Stålkids: kr. 40,- (inkl. gebyr) 

Stålmand T-shirt: kr. 125,- 

Priser ved eftertilmelding 

Frederiksværk Stålmand: Individuel kr. 1.275 kroner / Stafet 1.525 kroner 

Frederiksværk Stålsprint: Individuel 499 kroner / Stafet 799 kroner 

Frederiksværk Stålkids: 75 kroner 

Tilkøb af T-shirt er ikke muligt ved eftertilmelding. 

Præmier 

Der er medalje til alle deltagere. Der er præmiestatuette til 1., 2. og 3. pladsen på Frederiksværk Stålmand og Frederiksværk Stålsprint. Alle Stålkids får en flot medalje. 

Samaritter 

Vi har samaritter og beredskab klar i start- og målområde samt ude på ruterne til at hjælpe, hvis uheldet er ude. 

Startnummer 

Ugen efter tilmeldingen lukker, modtager du en informationsmail med dit startnummer. Du kan også finde dit startnummer på online startlisten. Du kan afhente din startpakke i Gjethuset lørdag den 31. august og søndag den 2. september på Frederiksværk Havn.  

Stålkids startnumre kan om søndagen afhentes i vores informationstelt ved Gjethuset. 

Sikkerhed 

Vi sørger naturligvis for, at sikkerheden omkring løbet er i top i samarbejde med de lokale myndigheder. Vi har taget vores forholdsregler – også ved voldsomt vejr. 

I tilfælde af farligt vejr forbeholder vi os retten til at aflyse arrangementet af hensyn til alles sikkerhed. Følg speakerens anvisninger i start- og målområde, og pas på hinanden ude på ruterne. 

Tidtagning 

Tidtagningen varetages af DGI Tidtagning via en chip, som placeres på din ankel. Det er ikke muligt at bruge egen tidtagningschip. 

Toiletter 

Der er tilgængelige toiletfaciliteter i start- og målområde samt i skiftezonerne. Der opstilles ikke toiletter ude på ruterne. 

Ændring af distance 

Det er muligt at ændre navn og distance frem til den 1. august 2019 på Stålmand og Stålsprint distancerne. 

Stålkids kan ændre i tilmeldingen frem til den 30. august. Har du brug for hjælp til ændring af din distance, så send en mail til tom.nicolaisen@dgi.dk, hvor du oplyser navn og ny distance