Om os

For tredje år i træk inviterer Halsnæs Kommune og DGI til triatlonfest i det smukke Frederiksværk.

Havnen, skoven og landskabet danner ramme for svømning, cykling og løb, når der dystes om titlen som årets Stålmand, Stålsprinter og Erhvervsstafethold.

Op mod 500 deltagere deltog i Frederiksværk Stålmand i 2017, og vi forventer endnu større tilslutning i år. Få mere information og tilmeld dig en af distancerne nederst på siden.

Frederiksværk Stålmand

Frederiksværk Stålmand er for de toptrænede, som vil udfordre sig selv på den lange distance (1,9 km/ 88 km/ 20 km). Stålmand distancen afvikles også som stafet for hold á 2-3 personer, som fordeler de tre discipliner imellem sig.

Frederiksværk Stålsprint - powered by Handelsbanken

I samarbejde med Handelsbanken Frederiksværk præsenterer vi Frederiksværk Stålsprint for de stærke motionister (500 m/ 25 km/ 5 km). Stålsprint distancen afvikles ligeledes som stafet for hold á 2-3 personer, der fordeler de tre discipliner imellem sig.

Erhvervsstafetten

Frederiksværk Stålmand står for fællesskab og sammenhold. Erhvervsstafetten er for erhvervshold, der vil prøve kræfter med Stålsprint distancen (500 m/ 25 km/ 5 km) sammen med gode kolleger og eventuelt i skarp konkurrence med erhvervshold fra lokalområdet.

Stålkids - powered by MENY Hundested

Som noget nyt i 2018 kan børn i alderen 0-15 år tilmelde sig en af Stålkids distancerne på 1, 2 eller 5 km. Børneløbet foregår i centrum af Frederiksværk om eftermiddagen i forlængelse af Stålsprint distancen, så hele familien kan være med. Prisen for deltagelse er 25 kroner og er gratis for voksne, som gerne vil løbe med deres barn.