Om os

For fjerde år i træk inviterer Halsnæs Kommune og DGI  i samarbejde med lokalforeningerne til triatlonfest i det smukke Frederiksværk. 

Havnen, skoven og landskabet danner ramme for svømning, cykling og løb, når der dystes om titlen som årets Stålmand, Stålsprinter og Stålkids. 

667 deltog i Frederiksværk Stålmand i 2018, og vi forventer endnu større tilslutning i 2019. 

Frederiksværk Stålmand 

Frederiksværk Stålmand er for de veltrænede, som vil udfordre sig selv på den lange distance (1,9 km/ 88 km/20 km). Stålmand distancen afvikles også som stafet for hold á 2-3 personer, som fordeler de tre discipliner imellem sig. 

Frederiksværk Stålsprint  

Frederiksværk Stålsprint er for den stålsatte motionist (500 m/ 25 km/5 km). Stålsprint distancen afvikles ligeledes som stafet for hold á 2-3 personer, der fordeler de tre discipliner imellem sig. 

Frederiksværk Stålkids 

I 2018 deltog 182 børn i alderen 0-15 år i den første udgave af Stålkids. Vi gentager succesen igen i 2019, hvor det er muligt at tilmelde sig på distancerne 1, 2 eller 5 km. Børneløbet foregår i centrum af Frederiksværk om eftermiddagen i forlængelse af Stålsprint distancen, så hele familien kan være med. Prisen for deltagelse er 40 kroner inkl. gebyr og er gratis for voksne, som gerne vil løbe med deres børn.