Om os

For sjette år inviterer Halsnæs Kommune og DGI, i samarbejde med lokalforeningerne, til triatlonfest i det smukke Frederiksværk. 

Havnen, skoven og landskabet danner rammerne for svømning, cykling og løb, når der dystes om titlen som årets Stålmand, Stålsprinter og Stålkids. 

796 personer deltog i Frederiksværk Stålmand i 2019, i 2020 var den virtuelle udgave en succes, og vi forventer endnu større tilslutning i 2021, når vi igen er tilbage i vandet, på veje og stier i og omkring Frederiksværk. 

Frederiksværk Stålmand 
Frederiksværk Stålmand er for de veltrænede, som vil udfordre sig selv på den lange distance (1,9 km/ 89 km/20 km). Stålmand distancen afvikles også som stafet for hold af to-tre personer, som fordeler de tre discipliner imellem sig. 

Frederiksværk Stålsprint  
Frederiksværk Stålsprint er for den stålsatte motionist (500 m/ 25 km/5 km). Stålsprint distancen afvikles ligeledes som stafet for hold af to-tre personer, der fordeler de tre discipliner imellem sig. 

Frederiksværk Stålkids 
I 2019 deltog 269 børn i alderen 0-15 år i den anden udgave af Stålkids. Vi gentager succesen igen i 2021. Børneløbet foregår i centrum af Frederiksværk om eftermiddagen, i forlængelse af Stålsprint distancen, så hele familien kan være med.