Oplev Halsnæs

Som deltager kommer du til at opleve de naturskønne og teknisk udfordrende strækninger i Halsnæs og omegn. Du gennemfører svømningen i Roskilde Fjord ved Frederiksværk Marina, der er kendetegnet ved varmere vandtemperaturer end på Nordkysten.

Cykelruten strækker sig rundt om Frederiksværk by og rundt til mange af de dejligste steder i Halsnæs Kommune. Løberuten er placeret tæt ved Frederiksværk by, så det er muligt for tilskuere at opleve og heppe på deltagerne.

Fokus på sundhed og vækst

I Halsnæs Kommune har vi fokus på sundhed og vækst. Vi ønsker at skabe attraktive aktiviteter for borgerne, og samtidig formidle vores rige historie og smukke natur til omverdenen. Frederiksværk Stålmand er et bidrag hertil. Halsnæs, halvøen – næsset – som rækker ud i Isefjorden, er et naturskønt område omgivet af vand og danner en perfekt ramme for triatloneventen.

Med en halv jernmanddistance i de tre discipliner svømning, cykling og løb er Frederiksværk Stålmand med til at fortælle en historie om stål, vand og store vidder samt understrege kommunens stærke fritids- og idrætsliv, der er forankret i lokale foreninger og ildsjæle.

Fortidens førende industriby

Frederiksværks identitet er knyttet til fortidens rolle, som landets førende industriby, der havde bronze, kobber, jern og stål som omdrejningspunkt. Vores industrielle miljø fylder i vores selvforståelse og det præger vores bymiljø i Frederiksværk.

Vi arbejder på at skabe byrum og nye oplevelser af eksisterende byrum, der fortælle historier om Frederiksværk. Frederiksværk Stålmand skal formidle Frederiksværk og Halsnæs’ unikke historie, hvor udholdenhed og råstyrke er en del af fortællingen om Halsnæs, og gøre plads til vores mange aktive børnefamilier.

Frederiksværk Stålkids skal motivere børn og unge til at bruge vores smukke natur aktivt som inspiration til et sundt liv.

Velkommen til Frederiksværk Stålmand.

Overnatning 

Benyt muligheden for at overnatte i det skønne Halsnæs med sine historiske omgivelser og storslåede rå natur i forbindelse med din deltagelse i Frederiksværk Stålmand.

Find inspiration til overnatning i Halsnæs.