Gram

Deltag i Den Digitale Stafet 2020 og løb/gå på forskellige ruter omkring Gram fra d. 9. maj - 6. juni 2021.

Når du og din familie er tilmeldt Den Digitale Stafet 2020 kan I nyde en gåtur sammen eller trække i løbeskoene på de flotte ruter omkring Gram, Slotsparken og naturstyrelsens flotte ruter.

Gram - Slotsparken - 2,3 km

Gram - Slotsparken - 2,3 km.png

Rutebeskrivelse:

Start og mål - Gram Slot ved Genforeningsstenen. Ruten er en del af Camino Frøs Herred, som er afmærket med pile. Turen går gennem den smukke slotshave og langs med Gram å. 

Gram - Stensbæk Plantage - Naturstyrelsen - Vandreture nr. 10 - Grøn rute 5 km

Gram - Stensbæk Plantage - Naturstyrelsen - Vandreture nr. 10 - Grøn rute 5 km.png

Rutebeskrivelse:

Naturstyrelsen har afmærket 3 vandreture, som alle starter ved parkeringspladsen Goliaths Hoved ved Stensbækvej. Ved parkeringspladsen er der et ”madpakkehus”, hvor du er velkommen til at spise din medbragte mad. Følg Naturstyrelsens grønne markeringer og oplev den helt unikke natur. Området ved Gelsådalen er gammelt grænseland. Den dansk-tyske grænse fulgte en strækning af Gelsåen fra 1865-1920. Du kan læse meget mere om Stensbæk Plantage på www.naturstyrelsen.dk

Gram - Stensbæk Plantage - Naturstyrelsen - Vandreture nr. 10 - Gul rute 5 km

Gram - Stensbæk Plantage - Naturstyrelsen - Vandreture nr. 10 - Gul rute 5 km.png

Rutebeskrivelse:

Naturstyrelsen har afmærket 3 vandreture, som alle starter ved parkeringspladsen Goliaths Hoved ved Stensbækvej. Ved parkeringspladsen er der et ”madpakkehus”, hvor du er velkommen til at spise din medbragte mad. Følg Naturstyrelsens gule markeringer og oplev den helt unikke natur. Hele området ved Gelsådalen er gammelt grænseland. Den dansk-tyske grænse fulgte en strækning af Gelsåen fra 1865-1920. 

Gram - Stensbæk Plantage - Naturstyrelsen - Vandreture nr. 10 - Rød rute 3,4 km

Gram - Stensbæk Plantage - Naturstyrelsen - Vandreture nr. 10 - Rød  rute 3,4 km.png

Rutebeskrivelse:

Naturstyrelsen har afmærket 3 vandreture, som alle starter ved parkeringspladsen Goliaths Hoved ved Stensbækvej. Ved parkeringspladsen er der et ”madpakkehus”, hvor du er velkommen til at spise din medbragte mad. Følg Naturstyrelsens røde markeringer og oplev den helt unikke natur. Hele området ved Gelsådalen er gammelt grænseland. Den dansk-tyske grænse fulgte en strækning af Gelsåen fra 1865-1920.