Kruså/Padborg

Deltag i Den Digitale Stafet 2020 og løb/gå på ruterne i Kruså/Padborg fra d. 9. maj - 6. juni 2021.

Når du og din familie er tilmeldt Den Digitale Stafet 2020 kan I nyde en gåtur sammen eller trække i løbeskoene på de her åbne ruter i Kruså/Padborg. 

5,17 km i Frøslev Plantage, Lejrvejen, 6330 Padborg:

Frøslev 5,17.png

Rutebeskrivelse:
Turen starter på p-pladsen syd for Frøslev Lejren. Gennem Frøslev Lejren. Derpå ad R.P. Sørensensvej. Over Finkehede (der kan være kreaturer i dette område). Så ad Den Bakkede Vej og Grusgravsvej til Bukkestrømmen. Ad Kongevej retur til p-pladsen.

5,42 km rute på Gendarmstien Bov, Parkeringsplads overfor Padborgvej 3, 6330 Padborg:

Padborg 5,42.png

Rutebeskrivelse:
Turen starter på pladsen ved hjørnet af Padborgvej / Østre Viaduktvej. Ad ”Jernbanestien” til Rønsdamvej. Ad Rønsdamvej til Grænseovergangen Rønsdam. Derfra følges Gendarmstien til Padborg. Via Haraldsdalsvej og Østergade til stien bag Hasselhaven / Kalvehaven. For enden af stien til venstre og derfra ad Østre Viaduktvej tilbage til p-pladsen.
Ruten er kuperet.     

5,83 km rute ved Kollundskov, Flensborgvej 13c, 6340 Kruså:

 Kruså 5,8.png

Rutebeskrivelse:
Turen starter på p-pladsen på Madeskovvej. Derfra følges logoet for Gendarmstien (evt. med en lille afstikker til Skomagerhus Grænseovergangen) til foden af ”Djævlebakken”. Ved toppen af bakken følges vejen til venstre. Rundt i en bue og derefter til venstre igen. Efter ca. 500 meter drejes til venstre af en lille sti. Følg højderyggen tilbage til p-pladsen.   
Ruten er kuperet