Rødekro

Rødekro Tri & Motion bakker fortsat op om at få en masse mennesker i gå- eller løbeskoene med lokale ruter, hvor vi sammen kan skabe en folkefest - hver for sig.

Deltag i den Digitale Stafet 2020 og løb/gå med fra din egen hoveddør eller tag familie/venner med ud på en af de lokale ruter.

Sammen fejrer vi Genforeningen i Rødekro helt fra d. 9. maj til d. 6. juni! Meld dig til, snør løbeskoene og bak op om et godt arrangement.

Del din Stafet oplevelse med alle os andre på de sociale medier ved at bruge #Stafet2020

5 km tur i byen:

Start og mål ved p-pladsen på Fladhøj, Fladhøjvej 6230 Rødekro.

Rødekro by.png 

Rutebeskrivelse: 
Start ved P-plads Fladhøj. Drej til højre af Fladhøjvej, venstre af Mjølsvej, venstre af Arnhøjvej, venstre af Stenagervej, venstre af Fladhøjvej - mål. (https://ruteplanner.iform.dk/rute/aabenraa/2020landevej)

5 km tur i skoven:

En dejlig tur i skoven med start og mål ved p-pladsen Ravnholt.

Rødekro skov.png

Rute beskrivelse:
Ravnholt, venstre af Eskebjergvej, lige ud ved Vestersøvej, højre af Akacievej, højre af Hjortholtvej, over sporet og til højre af Nyvej, venstre og ned af Kirkestien, venstre af Elgårdsvej, højre af hjortholtvej, over sporet igen og til venstre af Akacievej, op til Løgumklostervej og til venstre mod Ravnholt - mål. (https://ruteplanner.iform.dk/rute/aabenraa/2020)