Aqua Inspiration 2017

Hvornår
28. okt kl. 09:00 - 29. okt 2017 kl. 13:30
Hvor
Svømmestadion Danmark, Gl. Vardevej 60, 6700 Esbjerg, Danmark
Hvem
Trænere fra 16 - 99 år.
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2017 00 75 1000

Dansk Svømmeunion og DGI Svømning inviterer i samarbejde instruktører, trænere, ledere, breddechefer og andre ildsjæle til Aqua Inspiration 2017. 

Aqua Inspiration 2017 er en fantastisk arena, hvor du får indblik i dansk svømning og nyeste trends. Der er fokus på masser af praktisk og teoretisk inspiration og erfaringsudveksling.  

Dygtiggør dig som instruktør eller leder og sæt samtidig foreningens sociale sammenhold i højsædet, når op mod 350 vandentusiaster mødes i Esbjerg.

Aqua Inspiration 2017 afsluttes søndag med et fælles oplæg, der udfordrer den vanetænkning, der til tider kan være i en forening eller i svømmeundervisningen.

Lørdag aften underholder det 22-årige komikertalent Jakob Thrane med et stand up show.

Find praktiske informationer, program og workshopbeskrivelser længere nede på siden.

1. Leder: Ledersporet giver dig konkrete redskaber og inspiration til, hvordan du kan udvikle din klub uanset størrelse. Derudover får du rig mulighed for at sparre med ledere fra andre klubber i hele landet. Læs om de forskellige workshops i Leder-sporet.

2. Børn og unge: få spændende inspiration til undervisning fra baby til børn til teenagere. Du får redskaber til at gøre din undervisning sjov, motiverende og ikke mindst lærerig. Læs om de forskellige workshops i Børn og unge-sporet.

3. Voksne: Voksensegmentet har et stort potentiale, og det vil vi sætte i fokus på Aqua Inspiration. Aqua Fitness og åbent vand er nogle af oplagte veje til at få flere voksenmedlemmer. Læs om de forskellige workshops i Voksen-sporet.

4. Talent: Sporet for dig, der underviser talent- og årsgangssvømmere. Indholdet består primært af praktiske workshops og enkelte teoretiske workshops. Læs om de forskellige workshops i Talent-sporet.

Har du spørgsmål til Aqua Inspiration, kontakt:

Anne Rørbek Bomberg

E: anne.roerbek.bomberg@dgi.dk

Anna Jørgensen

E: aj@svoem.dk  

   

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer