Sports- og Sundhedsakademiet - Hobro - Uge 32

Hvornår
6. aug kl. 09:00 - 10. aug 2018 kl. 14:00
Hvor
Hobro Idrætscenter, Amerikavej 22, 9500 Hobro, Danmark
Hvem
Alle fra 9 - 16 år.
Begynder

Nummer
2018 01 75 6007

DGI Nordjylland og Hobro Svømmeklub åbner igen i uge 32 op for en sommercamp for udsatte og udfordrede børn og unge i alderen 9-16 år.

Campen går under navnet Sports- og Sundhedsakademiet Hobro og er en non-profit camp, der tilbyder en sjov, sund og lærerig uge for børn, der normalt ellers ikke har mulighed for at deltage i allerede eksisterende tilbud. 
  
Sports -og Sundhedsakademiet Hobro afholdes kl. 09.00-14.00 mandag til fredag i uge 32. Campen henvender sig til børn med fysiske, psykiske og sociale udfordringer og handicap. Prisen for campen vil blive holdt under, hvad en tilsvarende camp koster, af hensyn til familiernes økonomi. 
  
Flere af de deltagende børn kan have behov for voksen støtte i løbet af campen. Derfor vil der være mulighed for at forældre eller hjælpere kan deltage i aktiviteterne eller som støtte ved behov. For at kunne deltage i måltiderne der tilbydes under campen, betaler forældre et beløb svarende til deltagerprisen (kr. 295,-) for deres deltagelse. Ønsker man, som forælder, at deltage skal du derfor tilmelde dig på samme måde som dit barn. 
  
Campen afholdes af Hobro Svømmeklubs erfarne instruktører med praktisk hjælp og støtte fra frivillige og klubchef.

På campen undervises i svømning, forskellige vandaktiviteter, lege, konkurrencer og sjove udfordringer. Men Sports -og Sundhedsakademiet vil i samarbejde med andre foreninger også introducere deltagere og forældre for andre idrætsgrene, inden for rammerne af de eksisterende omgivelser. Skydning, fodbold, badminton, håndbold, fitness, gymnastik kan derfor også være på tapetet. Sports -og Sundhedsakademiet Hobro har endvidere fokus på sundhed og læring og deltagerne vil få konkrete redskaber med hjem, som de kan bruge i hverdagen.   
  
Sports -og Sundhedsakademiet Hobro ønsker, at alle børn og unge kan deltage uanset hvilke udfordringer man har, og vi glæder os meget til at tage imod jer alle!

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer