Ocean Rescue Camp - Silkeborg

Hvornår
31. jul kl. 10:00 - 2. aug 2019 kl. 15:00
Hvor
Silkeborg Sø Camping, Aarhusvej 51, 8600 Silkeborg, Danmark
Hvem
Alle fra 10 - 16 år.

Nummer
2019 06 75 6001

Velkommen til Ocean Rescue Camp - Basic 
 
Ocean Rescue Camp er en camp for vandglade børn og unge i alderen 10-16 år. Her bliver de budt på udfordrende og sjov træning med udgangspunkt i de færdigheder, som kystlivredderen skal beherske. 
 
Når Campen er afsluttet, har deltageren kendskab til livreddende førstehjælp og selvhjælp, men Campen byder også på aktiviteter som dykning, beach-flag race og mange andre spændende strand- og havaktiviteter! Kystlivredningsudstyr som rescue boards, boogie boards, torpedoer, dykkermasker, svømmefødder, hjertestartertrænere, dukker og førstehjælps-udstyr vil være i brug alle dage! 
 
Campen afholdes af Ocean Rescue Camp-uddannede instruktører og professionelle, uddannede kystlivreddere for at give dit barn en sikker og autentisk oplevelse. 
 
Vi tager udgangspunkt i det, du kan fra start med målsætningen om, at du igennem kystlivreddertræning bliver klædt på til at begå dig fornuftig ved vandet.

 

ORC Basis indeholder bl.a.

 

1. Intro til nye aspiranter og repetition for gamle

2. Intro til sø og sikkerhed

3. Fysisk træning: Test af aspiranter

4. Teori: Åbent vand og førstehjælp

 

Hvem deltager på ORC BASIS?

Børn der kan svømme 100 m i bassinet og som har lyst til at lære mere om kystlivredning, og som har lyst til at være fysisk aktive og godt kan lide udfordringer.  

Alle dage fra kl. 10.00 - 15.00

Mødested: 
Strandbredden ved Silkeborg Søcamping, Århusvej 51, 8600 Silkeborg.

Kontaktperson på campen:

Katrine Møller Hansen, kontor@ssk.dk, tlf: 60797962 
 
Du skal selv medbringe:

  • Håndklæde

  • Badetøj

  • Skiftetøj, t-shirt og varm trøje/jakke

  • Bade- og fritidssko

  • Stor madpakke og drikkedunk

  • Svømmebriller

 
Fotografering på camp´en 
Billeder taget ved Ocean Rescue Camp´en kan blive brugt i markedsføring af DGI’s kurser, stævner, arrangementer og events, i uddannelsesmateriale som DGI producerer og på DGI’s forskellige medieplatforme, som dgi.dk og Facebook. Billederne/filmen kan endvidere blive brugt i forbindelse med markedsføring af projekter, kampagner, events og uddannelsesmateriale, hvor DGI har indgået samarbejde med andre organisationer og virksomheder. DGI må ikke give billederne/filmen videre til 3. part. Hvis du ikke ønsker dette, kontakt da kontoret senest 3.7.2019 via e-mail: jane.noergaard@dgi.dk

Tag del i snakken om det aktuelle arrangement på de sociale medier.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer