Brug Boardet! Spotkursus i sjov og alsidig træning i vand med Aqua Boards

Hvornår
27. apr 2019 kl. 14:00 til 18:00
Hvor
Harlev svømmeklub, 8462 Harlev J, Danmark
Hvem
Trænere fra 16 - 99 år.
Begynder

Nummer
2019 09 75 3040

Brug boardet! Spotkursus i sjov og alsidig træning i vand på Aqua Boards.

Underviser du i Aqua Fitness eller anden motion i vand? Er du træner på et motionist-hold eller træner du børn og unge i svømning? Vil du gerne udfordres og have nye input til din træning? Så hop med på spotkurset og få øjnene op for, hvor fedt det er at træne på Aqua Boards – og hvor alsidig en træning, du får ud af det.

 

Udover en sjov eftermiddag og ømme muskler dagen efter, kommer du højt sandsynligt til at gå fra kurset med lysten til at inddrage træning på Aqua Boards i din egen undervisning.

 

Aqua Boards er sjov og fysisk krævende træning, som udfordrer core og balance – og aktiverer flere af de små muskelgrupper, som ellers ikke så ofte bliver brugt. Fitness-øvelser, der kan laves på land, kan alle stort set overføres til vand ved brug af Aqua Boads – og det bliver det kun sjovere og mere udfordrende af.

 

Voksne mænd og kvinder, teenagere og børn i svømmeskolen, på talent- og konkurrencehold kan alle få gavn og glæde af at træne på boards i vand.

 

Brug kurset til at få indsigt i brugen af Aqua Boards som supplement til den daglige træning på svømmeholdene og til udbuddet af Aqua Fitness-hold i svømmeklubben.

 

Vores erfarne Aqua Fitness-instruktør, Thala Lund Larsen, vil guide og inspirere til teknik og øvelser og kan også hjælpe med, hvordan I selv kan komme i gang med at udbyde Aqua Boards-hold samt rådgive om udstyr.

Thala Lund Larsen, Thala Lund Larsen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer