Ocean Rescue Camp basic i Horsens -uge 31 formiddag

Hvornår
29. jul kl. 09:00 - 2. aug 2019 kl. 12:00
Hvor
Husodde Strand, Husodde Strand, 8700 Horsens, Danmark
Hvem
Alle fra 11 - 15 år.
Letøvede

Nummer
2019 10 75 6007

Velkommen til Ocean Rescue Camp - Basic 
 
Ocean Rescue Camp er en camp for vandglade børn og unge i alderen 11-15 år. Her bliver de budt på udfordrende og sjov træning med udgangspunkt i de færdigheder, som kystlivredderen skal beherske. 
 
Når Campen er afsluttet, har deltageren kendskab til livreddende førstehjælp og selvhjælp, men Campen byder også på aktiviteter som dykning, beach-flag race og mange andre spændende strand- og havaktiviteter! Kystlivredningsudstyr som rescue boards, boogie boards, torpedoer, dykkermasker, svømmefødder, hjertestartertrænere, dukker og førstehjælps-udstyr vil være i brug hele ugen! 
 
Campen afholdes af Ocean Rescue Camp-uddannede instruktører og professionelle, uddannede kystlivreddere for at give dit barn en sikker og autentisk oplevelse. 
 
Vi tager udgangspunkt i det, du kan fra start med målsætningen om, at du igennem kystlivreddertræning bliver klædt på til at begå dig fornuftig på stranden og i havet.

 

ORC Basis er begynderholdet og indeholder bl.a.

 

1. Intro til nye aspiranter og repetition for gamle

2. Intro til strand og sikkerhed

3. Fysisk træning: Test af aspiranter

4. Teori: Havet og førstehjælp

 

Hvem deltager på ORC BASIS?

Børn der kan svømme 100 m i bassinet og som har lyst til at lære mere om kystlivredning, og som har lyst til at være fysisk aktive og godt kan lide udfordringer.  

Niels Liboriussen, Frederikke Brændgaard

Tag del i snakken om det aktuelle arrangement på de sociale medier.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer