Ocean Rescue Camp i Svømmeklubben SHS-Stevns uge 27

Hvornår
3. jul kl. 09:00 - 5. jul 2019 kl. 15:00
Hvor
Fiskerihavnen, Fiskerihavnen 13, 4673 Rødvig Stevns, Danmark
Hvem
Alle fra 10 - 15 år.
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 23 75 6000

Velkommen til Ocean Rescue Camp - Basic 
 
Ocean Rescue Camp er en camp for vandglade børn og unge i alderen 8-15 år. Her bliver de budt på udfordrende og sjov træning med udgangspunkt i de færdigheder, som kystlivredderen skal beherske. 
 
Når Campen er afsluttet, har deltageren kendskab til livreddende førstehjælp og selvhjælp, men Campen byder også på aktiviteter som dykning, beach-flag race og mange andre spændende strand- og havaktiviteter! Kystlivredningsudstyr som rescue boards, boogie boards, torpedoer, dykkermasker, svømmefødder, hjertestartertrænere, dukker og førstehjælps-udstyr vil være i brug hele ugen! 
 
Campen afholdes af Ocean Rescue Camp-uddannede instruktører og professionelle, uddannede kystlivreddere for at give dit barn en sikker og autentisk oplevelse. 
 
Vi tager udgangspunkt i det, du kan fra start med målsætningen om, at du igennem kystlivreddertræning bliver klædt på til at begå dig fornuftig på stranden og i havet.

ORC Basis er begynderholdet og indeholder bl.a.

1. Intro til nye aspiranter og repetition for gamle

2. Intro til strand og sikkerhed

3. Fysisk træning: Test af aspiranter

4. Teori: Havet og førstehjælp

Hvem deltager på ORC BASIS?

Børn der kan svømme 100 m i bassinet og som har lyst til at lære mere om kystlivredning, og som har lyst til at være fysisk aktive og godt kan lide udfordringer.  

Onsdag d. 3. juli 2019 - fredag d. 5. juli 2019 
Alle dage fra kl. 09.00 - 15.00 
 
Mødested: 
Fiskerihavnen 13, 4673 Rødvig Stevns

Kontaktperson på campen: 
Tine Engelsted Jensen, telefon 20150830 
 
Du skal selv medbringe:

  • Håndklæde
  • Badetøj
  • Skiftetøj, t-shirt og varm trøje/jakke
  • Bade- og fritidssko
  • Drikkedunk
  • Svømmebriller
  • Stor madpakke

Fotografering på camp´en 
Billeder taget ved Ocean Rescue Camp´en kan blive brugt i markedsføring af DGI’s kurser, stævner, arrangementer og events, i uddannelsesmateriale som DGI producerer og på DGI’s forskellige medieplatforme, som dgi.dk og Facebook. Billederne/filmen kan endvidere blive brugt i forbindelse med markedsføring af projekter, kampagner, events og uddannelsesmateriale, hvor DGI har indgået samarbejde med andre organisationer og virksomheder. DGI må ikke give billederne/filmen videre til 3. part. Hvis du ikke ønsker dette, kontakt da Anette Høegh kontoret senest 16. juni 2019 via e-mail: ah@dgi.dk

Tag del i snakken om det aktuelle arrangement på de sociale medier.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer