Tumlinge 1-4 år (Hjørring)

Hvornår
14. nov kl. 09:00 - 15. nov 2020 kl. 17:30
Hvor
Vandhuset - Park Vendia, Børge Christensensvej 4, 9800 Hjørring, Danmark
Hvem
Trænere, letøvede, øvede

Nummer
2020 01 75 3044

Skal du undervise børn i alderen 1 – 4 år?

Med DGI Svømnings Tumlingeuddannelse, får du den bedste uddannelse i Danmark. Du får muligheden for at lære at undervise børn i alderen 1 – 4 år, samt hvordan du underviser og vejleder deres forældre.

Uddannelsen er målrettet nuværende og kommende instruktører, der har interesse i at undervise forældre med børn i alderen 1 – 4 år.

Hvad kan jeg lære?

  • Du lærer at planlægge og gennemføre målrettet undervisning, hvor både forælder og barn er aktive gennem leg og derved lærer at udvikle kompetencer og svømmefærdigheder.
  • Du lærer med kvalitet for øje at kunne tilbyde undervisning, der understøtter barnets kognitive, fysiske og sociale udvikling.
  • Du tilegner dig teoretisk og praktisk viden – på et højt fagligt niveau - om alle facetter indenfor småbørnssvømning.
  • Du får et grundigt teoretisk indblik i barnets sansemotoriske og sociale udvikling 1 – 4 år.
  • Du lærer at planlægge og gennemføre aktiviteter, der stimulerer børns sociale og sansemotoriske udvikling – blandt andet tema- og sanglege samt dyk.
  • Du lærer om anerkendende pædagogik og om at opbygge relationer.

 

Kort før uddannelsen modtager du en mail med praktisk informationer. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte idrætskonsulent, Johan Lisberg johan.lisberg.jensen@dgi.dk.

Fakta

Du skal være mindst 16 år.

Der er fuld forplejning begge dage i Vandhuset og overnatning sker på Park Vendia Hostel ganske få hundrede meter fra Vandhuset. Der bookes enkeltmandsværelser til alle deltagere på uddannelsen. Indtjekning sker lørdag kl. 08:30 i Park Vendia Hostel, hvorefter uddannelsen starter 09:00 i Vandhuset. ​OBS: Der anvendes medier fra lokale hold i uddannelsens praktiske work shops. 

Se Program her

 

 

 

Anne Rørbek Bomberg

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer