Aqua Fun – Fastholdelse af svømmere via fede aktiviteter og stærke fællesskaber - Aqua Inspiration

Hvornår
24. okt 2020 kl. 13:00 til 16:00
Hvor
Herning Svømmehal, Brændgårdvej 20, 7400 Herning, Danmark
Hvem
Trænere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 06 75 3025

Inden for svømning er vi desværre stadig vidne til en meget kedelig tendens, nemlig at vi mister rigtig mange af vores medlemmer i overgangen fra barn til teenager. Er det en udvikling, som du vil være med til at vende? 
 
På denne workshop sætter vi fokus på, hvordan du som træner kan være med til at skabe et tilbud, der understøtter fastholdelse af flere svømmere i foreningen. Du vil blive præsenteret for indsigter omkring de unge svømmere og en masse inspiration til alle de skæve og anderledes aktiviteter man kan lave i vand. Så kom og lad dig inspirere til hvordan du rammer plet hos de 10-18 årige svømmere.  

 
Program: 
13:00-14:00 Teoretisk oplæg 
14:00-16:00 Praktik i Svømmehal 
 
Rabat ved deltagelse i flere Aqua Inspirationskurser: 
Hvis du tilmelder dig to arrangementer i løbet af samme dag får du kr. 200,- i rabat. Du skal tilmelde dig normalt og betale fuld pris. Efter arrangementerne går vi alle deltagerlisterne igennem og ser hvem der har tilmeldt sig flere arrangementer samme dag, og tilbagefører rabatten til dig (Hvis en anden, eks. din klub, har tilmeldt og betalt for dig, så returnerer vi rabatten dertil.

Simon Anneberg Merrild Hansen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer