Kan I holde fast i jeres teenagere? - Aqua Inspiration

Hvornår
25. okt 2020 kl. 09:00 til 12:30
Hvor
Herning Svømmehal, Brændgårdvej 20, 7400 Herning, Danmark
Hvem
Trænere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 06 75 3027

Dette inspirationskursus henvender sig primært til klubledere og instruktører, som ønsker at gøre en særlig indsats for at fastholde teenagere i foreningen.

Hvis ikke svømmerne har talent eller interesse for konkurrencesvømning, så forlader mange ældre børn og teenagere svømmeklubberne, når de er kommet igennem svømmeskolen. Det kan være svært at fastholde dem, hvis ikke tilbuddene i klubben matcher de interesser og ambitioner, svømmerne har. Sammen skal vi udvikle de gode idéer, så de passer til jeres forening. Vi skal ikke i vandet på dette kursus.

På inspirationskurset vil du få redskaber og inspiration til:

­ Hvilke kendetegn er der for målgruppen (ældre børn og teenagere) – og hvordan fanger vi/fastholder vi dem? ­

Hvordan kan den røde tråd fra Svømmeskolen følge med over i en ungdomsafdeling, så der fortsat er fokus på udvikling af svømmefærdigheder? ­

Hvordan gør I jeres trænere kompetente til arbejdet med målgruppen?

 
Rabat ved deltagelse i flere Aqua Inspirationskurser: 
Hvis du tilmelder dig to arrangementer i løbet af samme dag får du kr. 200,- i rabat. Du skal tilmelde dig normalt og betale fuld pris. Efter arrangementerne går vi alle deltagerlisterne igennem og ser hvem der har tilmeldt sig flere arrangementer samme dag, og tilbagefører rabatten til dig (Hvis en anden, eks. din klub, har tilmeldt og betalt for dig, så returnerer vi rabatten dertil.

Martin Duedahl

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer