Aqua Fitness Work Shop 2021

Hvornår
30. jan 2021 kl. 09:45 til 18:00
Hvor
DGI Huset Aabybro, Jens Møllers Vej 3, 9440 Aabybro, Danmark
Hvem
Trænere, 18 - 99 år, letøvede, øvede

Nummer
2021 01 75 3002

Aqua Fitness Work Shop 2021 i DGI Huset, Aabybro: En dag med inspiration, ny viden og moderne værktøjer til kvalitetsundervisning- og træning af voksne i vandet!

 

DGI Nordjylland Svømning inviterer instruktører og svømmeundervisere til Aqua Fitness Work Shop 2021 d. 30. januar i DGI Huset i Aabybro. 

Aqua Fitness Work Shop 2021 er en dag fyldt med praktisk og teoretisk inspiration, erfaringsudveksling og svømmefaglig udvikling af dine kompetencer som underviser i fitness-baserede vandaktiviteter for voksne.

 

Velkvalificerede og håndplukkede oplægsholdere vil igennem dagen guide, undervise og inspirere med både grundlæggende viden om aqua fitness, aktiviteter & øvelser og praktiske work shops, hvor du på egen krop oplever de mange aktivitetsmuligheder inden for aqua fitness.  
 
Grib chancen og tag sammen afsted på Aqua Inspiration. Vi ser frem til en dag fyldt med engagerede instruktører og jer som kursister. 

 

 
Særlig info omkring Corona 
Du kan trygt tage på kursus i DGI. Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til Corona, og DGI huset Aabybro har opsat dispensere med håndsprit, der benyttes, når I ankommer til stedet samt i pauserne. Medbring gerne din egen håndsprit også og brug den ved behov. Husk, vi alle har et ansvar for at passe på hinanden og begrænse smitten: 

•    Hold dig hjemme, hvis du har symptomer som feber, hoste og muskelømhed – også hvis du har milde symptomer. 
•    Sørg for, at du er klar. Vær omklædt hjemmefra, hav fyldt drikkedunk med navn på, medbring evt. håndklæde til at tørre sved af med. 
•    Mød ikke op i alt for god tid, og tag hjem så snart arrangementet er slut. 
•    Hold afstand, afstand, afstand – både ved spisning og undervisning. 

•    Husk den gode hygiejne, hyppig håndvask og afspritning. 

•    Undgå håndtryk, knus og highfives – også selvom du møder en, du kender.  
•    Hvis du inden for de første uger efter kurset får symptomer og testes positiv for Corona, skal du straks kontakte Lise Rødbro lise.roedbro@dgi.dk, så vi kan give de andre deltagere besked.  
•    Hold dig orienteret i forhold til rejsevejledninger, hvis du har været uden for landets grænser og følg Udenrigsministeriets retningslinjer omkring karantæne og isolation. 
•    Hold dig opdateret i forhold til generelle retningslinjer fra myndighederne. 
•    Læs gerne de specifikke retningslinjer for gymnastik, inden du tager afsted: https://www.dgi.dk/svoemning/svoemning/artikler/vejledning-for-svoemmeklubber-ved-genaabning-af-svoemmebade 
•    Er du i tvivl om noget eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lise Rødbro, tlf. 79 40 41 53 eller Johan Jensen tlf. 79 40 41 67
 
 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer