Ocean Rescue Camp i Silkeborg

Hvornår
28. jul kl. 10:00 - 30. jul 2021 kl. 15:00
Hvor
Søsportens Hus, Sølystvej 111, 8600 Silkeborg, Danmark
Hvem
Udøvere, 10 - 16 år

Nummer
2021 06 75 6000

Velkommen til Ocean Rescue Camp 
 
Ocean Rescue Camp er en camp for vandglade børn og unge i alderen 10-16 år. Her bliver de budt på udfordrende og sjov træning med udgangspunkt i de færdigheder, som kystlivredderen skal beherske. 
 
Når Campen er afsluttet, har deltageren kendskab til livreddende førstehjælp og selvhjælp, men Campen byder også på aktiviteter som dykning, beach-flag race og mange andre spændende strand- og havaktiviteter! Kystlivredningsudstyr som rescue boards, boogie boards, torpedoer, dykkermasker, svømmefødder, hjertestartertrænere, dukker og førstehjælps-udstyr vil være i brug hele ugen! 
 
Campen afholdes af Ocean Rescue Camp-uddannede instruktører og professionelle, uddannede kystlivreddere for at give dit barn en sikker og autentisk oplevelse. 
 
Vi tager udgangspunkt i det, du kan fra start med målsætningen om, at du igennem kystlivreddertræning bliver klædt på til at begå dig fornuftig på stranden og i havet.
 
 
Programmet på Ocean Rescue Camp tilpasser vi når vi kan se, hvem der er tilmeldt. Nogle ting laver vi gruppevis, andre fælles. Vi tager udgangspunkt i Jer. Programmet vil indeholde følgende elementer:

1. Introduktion til nye aspiranter og repetition for gamle

2. Oplæring i strand og sikkerhed

3. Øvelser med livredningsudstyret

4. Teori: Åbent Vand (hav, søer mv) og førstehjælp

 

Hvem deltager på ORC?

Børn der kan svømme 100 m i bassinet og som har lyst til at lære mere om kystlivredning, og som har lyst til at være fysisk aktive og godt kan lide udfordringer.  

Tag del i snakken om det aktuelle arrangement på de sociale medier.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer