Ocean Rescue Camp - uge 26 - Tangkrogen i Aarhus

Hvornår
3. jul kl. 10:00 - 4. jul 2021 kl. 14:00
Hvor
Tangkrogen, 8000 Aarhus C, Danmark
Hvem
Udøvere, 8 - 15 år

Nummer
2021 09 75 6006

Velkommen til Ocean Rescue Camp - Basic som arrangeres i samarbejde med AGF Svømning. 
 
Ocean Rescue Camp er en camp for vandglade børn og unge i alderen 8-15 år. Her bliver de budt på udfordrende og sjov træning med udgangspunkt i de færdigheder, som kystlivredderen skal beherske. 
 
Når Campen er afsluttet, har deltageren kendskab til livreddende førstehjælp og selvhjælp, men Campen byder også på aktiviteter som dykning, beach-flag race og mange andre spændende strand- og havaktiviteter! Kystlivredningsudstyr som rescue boards, boogie boards, torpedoer, dykkermasker, svømmefødder, hjertestartertrænere, dukker og førstehjælps-udstyr vil være i brug hele ugen! 
 
På campen vil du møde tre dygtige instruktører fra AGF Svømning som er Ocean Rescue Camp-uddannede instruktører og professionelle, uddannede kystlivreddere for at give dit barn en sikker og autentisk oplevelse. 
 
Vi tager udgangspunkt i det, du kan fra start med målsætningen om, at du igennem kystlivreddertræning bliver klædt på til at begå dig fornuftig på stranden og i havet.

 

ORC Basis er begynderholdet og indeholder bl.a.

 

1. Intro til nye aspiranter og repetition for gamle

2. Intro til strand og sikkerhed

3. Fysisk træning: Test af aspiranter

4. Teori: Havet og førstehjælp

Campen forløber over 2 dage: Lørdag fra kl 10:00-14:00 og Søndag fra kl 10:00-14:00

På campen har du mulighed for at låne en våddragt. Har du allerede din egen våddragt må du meget gerne tage den med. 

Hvem deltager på ORC BASIS?

Børn der kan svømme 100 m i bassinet og som har lyst til at lære mere om kystlivredning, og som har lyst til at være fysisk aktive og godt kan lide udfordringer.  

 

Mulighed for friplads  
DGI tilbyder fripladser på idrætsskoler og ferieaktiviteter uden overnatning til børn og unge op til 25 år, hvor økonomisk støtte er en afgørende betingelse for deres deltagelse. Kontakt koordinator Anna Jepsen, og hør mere om mulighederne for en friplads  (ingen vil kunne se, hvem der får fripladser). Læs mere på www.dgi.dk/friplads

Tag del i snakken om det aktuelle arrangement på de sociale medier.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer