Ocean Rescue Camp - uge 31 Sønderstrand ( Aabenraa)

Hvornår
2. aug kl. 09:00 - 6. aug 2021 kl. 13:00
Hvor
Sønderstrand Aabenraa, Sønderstrand, 6200 Aabenraa, Danmark
Hvem
Udøvere, 8 - 17 år

Nummer
2021 13 75 6001

OBS! Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer omkring Covid-19 og holder nøje øje med evt. anbefalinger. Vi er optimistiske og satser på at Svømmecampen kan gennemføres. Hvis vi, mod forventning, er nødt til at aflyse, får alle naturligvis pengene retur. Så du kan trygt tilmelde dig Svømmecampen.

Velkommen til Ocean Rescue Camp - uge 31, på sønderstrand i samarbejde med Svømmeklubben Opnør - Basic og Advanced.

Ocean Rescue Camp er en camp for vandglade børn og unge i alderen 8-17 år. Her bliver de budt på udfordrende og sjov træning med udgangspunkt i de færdigheder, som kystlivredderen skal beherske. 
 
Når Campen er afsluttet, har deltageren kendskab til livreddende førstehjælp og selvhjælp, men Campen byder også på aktiviteter som dykning, beach-flag race og mange andre spændende strand- og havaktiviteter! Kystlivredningsudstyr som rescue boards, boogie boards, torpedoer, dykkermasker, svømmefødder, hjertestartertrænere, dukker og førstehjælps-udstyr vil være i brug hele ugen! 
 
Campen afholdes af Ocean Rescue Camp-uddannede instruktører og professionelle, uddannede kystlivreddere for at give dit barn en sikker og autentisk oplevelse.

 Campen varer mandag til fredag fra klokken 9:00-13:00

Har du deltaget tidligere på basic eller advanced, giver vi dig stadig nye udfordringer.

 
Deltageren skal selv medbringe:

 

Tag del i snakken om det aktuelle arrangement på de sociale medier.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer