Ocean Rescue Camp Basic - Uge 26 Jyllinge

Hvornår
28. jun kl. 09:00 - 30. jun 2021 kl. 14:00
Hvor
Klinten, Klinten 8, 4040 Jyllinge, Danmark
Hvem
Udøvere, 8 - 17 år

Nummer
2021 17 75 6000

Velkommen til Ocean Rescue Camp - Basic 
Ocean Rescue Camp er en camp for vandglade børn og unge i alderen 8-15 år. Her bliver de budt på udfordrende og sjov træning med udgangspunkt i de færdigheder, som kystlivredderen skal beherske. 
 
Når Campen er afsluttet, har deltageren kendskab til livreddende førstehjælp og selvhjælp, men Campen byder også på aktiviteter som dykning, beach-flag race og mange andre spændende strand- og havaktiviteter! Kystlivredningsudstyr som rescue boards, boogie boards, torpedoer, dykkermasker, svømmefødder, hjertestartertrænere, dukker og førstehjælps-udstyr vil være i brug hele ugen! 
 
Campen afholdes af Ocean Rescue Camp-uddannede instruktører og professionelle, uddannede kystlivreddere for at give dit barn en sikker og autentisk oplevelse. 
 
Vi tager udgangspunkt i det, du kan fra start med målsætningen om, at du igennem kystlivreddertræning bliver klædt på til at begå dig fornuftig på stranden og i havet.

 

ORC Basis er begynderholdet og indeholder bl.a.

 

1. Intro til nye aspiranter og repetition for gamle

2. Intro til strand og sikkerhed

3. Fysisk træning: Test af aspiranter

4. Teori: Havet og førstehjælp

 

Hvem deltager på ORC BASIS?

Børn der kan svømme 100 m i bassinet og som har lyst til at lære mere om kystlivredning, og som har lyst til at være fysisk aktive og godt kan lide udfordringer.  

Alle dage fra kl. 9.00 - 14.00. 
 
Morgenmad: 
Det forventes, at du har spist morgenmad hjemmefra. 
 
Du skal selv medbringe:

  • Håndklæde
  • Skiftetøj og t-shirt
  • Bade- og fritidssko
  • Madpakke og drikke
  • Svømmebriller

Fotografering på campen 
Billeder taget ved Ocean Rescue Campen kan blive brugt i markedsføring af DGI’s kurser, stævner, arrangementer og events, i uddannelsesmateriale som DGI producerer og på DGI’s forskellige medieplatforme, som dgi.dk og Facebook. Billederne/filmen kan endvidere blive brugt i forbindelse med markedsføring af projekter, kampagner, events og uddannelsesmateriale, hvor DGI har indgået samarbejde med andre organisationer og virksomheder. DGI må ikke give billederne/filmen videre til 3. part. 
Ved tilmelding vælger du, om du vil give samtykke til fotografering. 
 
Tilmelding 
Vær opmærksom på at tilmelding til Ocean Rescue Campen er bindende.

Tag del i snakken om det aktuelle arrangement på de sociale medier.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer