You Turn-underviseruddannelse, DGI-byen

Hvornår
19. nov 2022 kl. 09:00 til 16:30
Hvor
DGI Byens Konferencecenter, Tietgensgade 65, 1704 København V, Danmark
Hvem
Trænere, 16 - 99 år, letøvede, øvede

Nummer
2022 00 75 0013

I en hverdag med arbejde, måske børn der går i daginstitution/skole, venner og familieaktiviteter, og den der gode serie som du bare må sidde i sofaen og se om aftenen, ja så kan det godt være svært at finde overskuddet og motivationen til også at få rørt sig. Derudover så gør den pressede hverdag også, at det ikke altid er den fornuftige madpakke eller det ernæringsrigtige aftensmåltid som bliver kørt indenbords.

Du kender sikkert godt ovenstående beskrivelse, måske fra dig selv, men i hvert fald helt sikkert fra en venner og bekendte. Hvis ligesom os mener at vi skal gøre noget ved ovenstående og BRÆNDER for at hjælpe andre med at komme ud af dødvandet med ingen motion og dårlig kost, ja så er You Turn-uddannelsen lige noget for dig!

You Turn dækker over et 12 ugers træningsforløb, hvor deltagerne både får viden om gode vaner, sund kost, motion, søvn mm. og bliver introduceret til motion og bevægelse i fællesskab med andre som også gerne vil have lidt hjælp til at få nogle bedre vaner.

Det kan være at du selv vil starte et hold op, eller at du vil gøre det i samarbejde med en eller flere foreninger. Det er ikke så vigtigt, bare du har lyst til at komme igen og få flere med.

Hvem er uddannelsen for? 
You Turn er designet til instruktører og foreninger, der vil have fat i mennesker, som vil ændre livsstil, men ikke er vant til at dyrke motion. Efter uddannelsen er du i stand til at planlægge og afvikle et 12 ugers You Turn forløb i din forening.

Hvad går uddannelsen ud på?  
Det er vigtigt at sige, at konceptet ikke indeholder løftede pegefingre, færdige opskrifter eller kurer. På uddannelsen får du viden, input og værktøjer til de metoder og teorier, som kan anvendes på et 12 ugers You Turn forløb. Du skal have erfaring som instruktør og en stor interesse og lyst til at inspirere andre. Du vil blive klædt godt på til at afvikle et 12 ugers forløb. Du bliver ikke nødvendigvis ekspert af at være med på uddannelsen, men du vil få værktøjerne til at formidle grundlæggende viden til andre og planlægge forløbet så det rammer den målgruppe du gerne vil aktivere. 
   
Hvordan kommer jeg i gang med selve You Turn forløbet i min forening?  
Et You Turn-forløb vil typisk strække sig over 12 uger. Det består af en vekslen imellem oplæg, samtale og gruppeøvelser samt praktisk træning og afprøvning af forskellige bevægelsesformer/idrætter, der tilbydes i den pågældende idrætsforening. På uddannelsen får du en undervisermanual og samtlige undervisningsmaterialer, som guider dig igennem indholdet på de 12 mødegange.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående eller You Turn generelt så tag endelig kontakt til Morten Bach Hyldelund på morten.hyldelund@bevaegdigforlivet.dk eller mobil 29628213.

Vi håber på at se dig på uddannelsen så vi sammen kan få flere til at dyrke motion og bevægelse i fællesskab!

9:00                    Velkomst og præsentation

9:30                    Grundideen med You Turn, baggrund og formål

10:00                  Små energizers - (den gode modtagelse)

10:30                  Gennemgang af teorier i konceptet

12:00                  Frokost

12:45                  Walk n’ talk om et You turn hold i forening/hos dig

13:45                  Gennemgang af de 12 ugers program herunder planlægning af forløbet, emner og mulige justeringer

15:30                  Pædagogiske overvejelser, rekruttering, materialer og andre praktiske overvejelser

16:15                  Hvad så? Næste skridt, samarbejde, netværk og evaluering.

16:30                  Diplomer og tak for denne gang.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer