Ocean Rescue Camp Advanced - Uge 30 Korsør

Hvornår
25. jul kl. 09:00 - 27. jul 2022 kl. 13:00
Hvor
Ceresstranden - Korsør, Ceresvej, 4220 Korsør, Danmark
Hvem
Udøvere, 8 - 17 år

Nummer
2022 17 75 6007

Velkommen til Ocean Rescue Camp - Advanced 
Ocean Rescue Camp - Advanced - er en camp for vandglade børn og unge i alderen 10-17 år. Her bliver de budt på udfordrende og sjov træning med udgangspunkt i de færdigheder, som kystlivredderen skal beherske. 
 
Når Campen er afsluttet, har deltageren godt kendskab til livreddende førstehjælp og selvhjælp, men Campen byder også på aktiviteter som dykning, beach-flag race, og mange andre spændende strand- og havaktiviteter! Kystlivredningsudstyr som rescue boards, boogie boards, torpedoer, dykkermasker, svømmefødder, hjertestartertrænere, dukker og førstehjælps-udstyr vil være i brug hele ugen! 
 
Campen afholdes af Ocean Rescue Camp-uddannede instruktører og professionelle, uddannede kystlivreddere for at give dit barn en sikker og autentisk oplevelse. 
 
Vi tager udgangspunkt i det, du kan fra start med målsætningen om, at du igennem kystlivreddertræning bliver klædt på til at begå dig fornuftig på stranden og i havet.

ORC Advanced er holdet for øvede og indeholder bl.a. 
1. Fysisk træning af øvede aspiranter: In and outs, running trials, havsvømning osv. 
2. Brug af kystlivredderudstyr: rescueboard, let bådkendskab og torpedo bjærgning. 
3. Afprøvning af teorien omkring hestehuller, strøm og fralandsvind, under sikre forhold. 
4. Førstehjælp alene og med udstyr.

Hvem deltager på ORC BASIS? 
ORC Basic er som udgangspunkt adgangsgivende for ORC Advanced. Man skal dog være meget tryg ved vand for at deltage på Advanced. Deltagere, der ikke tidligere har været på ORC Basic, kan deltage på Advanced, hvis de er habile svømmere, dvs. de kan svømme over 1000m i bassin.

Mulighed for friplads på DGI Ocean Rescue Camp 
DGI tilbyder fripladser på idrætsskoler og ferieaktiviteter uden overnatning til børn og unge op til 25 år, hvor økonomisk støtte er en afgørende betingelse for deres deltagelse. Læs mere på www.dgi.dk/friplads hvor der også ligger en kontaktformular som kan benyttes til indstilling til friplads.

 

Alle dage fra kl. 9.00 - 13.00. 
 
Morgenmad: 
Det forventes, at du har spist morgenmad hjemmefra. 
 
Du skal selv medbringe:

  • Håndklæde
  • Skiftetøj og t-shirt
  • Bade- og fritidssko
  • Madpakke og drikke
  • Svømmebriller

Fotografering på campen 
Billeder taget ved Ocean Rescue Campen kan blive brugt i markedsføring af DGI’s kurser, stævner, arrangementer og events, i uddannelsesmateriale som DGI producerer og på DGI’s forskellige medieplatforme, som dgi.dk og Facebook. Billederne/filmen kan endvidere blive brugt i forbindelse med markedsføring af projekter, kampagner, events og uddannelsesmateriale, hvor DGI har indgået samarbejde med andre organisationer og virksomheder. DGI må ikke give billederne/filmen videre til 3. part. 
Ved tilmelding vælger du, om du vil give samtykke til fotografering. 
 
Tilmelding 
Vær opmærksom på at tilmelding til Ocean Rescue Campen er bindende.

Tag del i snakken om det aktuelle arrangement på de sociale medier.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer