Ocean Rescue Camp basic - Arena Assens

Hvornår
26. jun kl. 09:00 - 29. jun 2023 kl. 16:00
Hvor
Arena Assens, Rådhus Allé 25, 5610 Assens, Danmark
Hvem
Udøvere, 8 - 15 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2023 16 75 6000

Velkommen til Ocean Rescue Camp - Basic 
 
Ocean Rescue Camp er en camp for vandglade børn og unge i alderen 8-15 år. Her bliver de budt på udfordrende og sjov træning med udgangspunkt i de færdigheder, som kystlivredderen skal beherske. 
Campen er inkl. frokost, ORC t-shirt og badehætte.  
 
Når Campen er afsluttet, har deltageren kendskab til livreddende førstehjælp og selvhjælp, men Campen byder også på aktiviteter som dykning, beach-flag race og mange andre spændende strand- og havaktiviteter! Kystlivredningsudstyr som rescue boards, boogie boards, torpedoer, dykkermasker, svømmefødder, hjertestartertrænere, dukker og førstehjælps-udstyr vil være i brug hele ugen! 
 
Campen afholdes af Ocean Rescue Camp-uddannede instruktører og professionelle, uddannede kystlivreddere for at give dit barn en sikker og autentisk oplevelse. 
 
Vi tager udgangspunkt i det, du kan fra start med målsætningen om, at du igennem kystlivreddertræning bliver klædt på til at begå dig fornuftig på stranden og i havet.

ORC Basis er begynderholdet og indeholder bl.a.: 
1. Intro til nye aspiranter og repetition for gamle 
2. Intro til strand og sikkerhed 
3. Fysisk træning: Test af aspiranter 
4. Teori: Havet og førstehjælp

Hvem deltager på ORC BASIS? 
Børn der kan svømme 100 m i bassinet og som har lyst til at lære mere om kystlivredning, og som har lyst til at være fysisk aktive og godt kan lide udfordringer.   
 
Mulighed for friplads   
DGI tilbyder fripladser på idrætsskoler og ferieaktiviteter uden overnatning til børn og unge op til 25 år, hvor økonomisk støtte er en afgørende betingelse for deres deltagelse. Kontakt din DGI landsdel, og hør mere om mulighederne for en friplads (ingen vil kunne se, hvem der får fripladser). Læs mere på www.dgi.dk/friplads

Program

09.00 - 12.00 Ocean Rescue Camp

12.00 - 13.00 Frokost

13.00 - 16.00 Aktiviteter i Arena Assens

Campen er inkl. frokost, ORC t-shirt og badehætte.

Mødested og afhentning på campen er i Arena Assens.

Når vi har Ocean Rescue Camp om formiddagen, er vi ved enten Mariendalsvej, Assens Næs eller Thorøhuse afhængig af vind og vejr. Forældre vil blive informeret om valget af strand på dagen.

Campen afvikles af Foreningen Assens Cable Club, af uddannede kystlivreddere og ORC-instruktører.

Tag del i snakken om det aktuelle arrangement på de sociale medier.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer