Aqua Inspiration

Få ny energi og masser af inspiration til DGI og Dansk Svømmeunions fælles svømmekonference.

Tilmeldingen til Aqua Inspiration åbner 17. maj. Følg linket og tilmeld dig instruktør -eller ledersporet. Tilmeldingsfristen er 1. Oktober 2021

Dansk Svømmeunion og DGI Svømning inviterer instruktører, trænere, ledere, breddechefer og andre ildsjæle i svømmemiljøet til Aqua Inspiration 30.-31. oktober 2021 i Esbjerg.

Aqua Inspiration er en fantastisk arena, hvor du får indblik i dansk svømning og nyeste trends. Der er fokus på masser af praktisk og teoretisk inspiration og erfaringsudveksling.

Gennem en hel weekend vil håndplukkede oplægsholdere vise de sidste nye trends og viden. Alt sammen med det formål for øje at styrke dine forudsætninger for succes i virket som svømmeinstruktør eller leder. 

Weekenden består af en blanding af praktiske og teoretiske oplæg. Du sammensætter selv dit personlige program og langt hovedparten af de praktiske indlæg foregår i vandet, hvor du får lov at afprøve den nyerhvervede viden på egen krop.

Svømmekonferencen er en enestående chance for at dygtiggøre dig som instruktør eller leder. Ofte benytter flere fra samme klub muligheden for at tage afsted sammen og pleje svømmeklubbens sociale sammenhold. Derudover møder I hundredvis af vandentusiaster fra andre klubber med samme interesse, som jer selv.

Grib chancen og tag sammen afsted på Aqua Inspiration. Vi ser frem til en weekend fyldt med engagerede instruktører og ledere fra hele landet.