Svømning og aktiviteter for seniorer

Det skal være sjovt og relevant for seniorer at være aktive! Lær at undervise aktive seniorer.

Seniorer lever et aktivt liv og holder sig i form for at bevare et godt helbred. Derfor er der brug for instruktører, der har indblik i seniorernes træningsbehov, og som har specialiseret sig i aktiviteter og undervisning målrettet aldersgruppen 60+ år.

Gør en forskel for de ældre, der ønsker at være aktive! Denne uddannelse har fokus på at forstå seniorerne, både fysisk og behovsmæssigt.

  • Målgruppen er både dig, der er ny underviser og dig, der er rutineret. Forløbet henvender sig til dig, som gerne vil prøve at undervise en ny målgruppe, der stiller helt andre krav til dine undervisningskompetencer. Eller til dig, der mangler inspiration og ny viden om undervisning af målgruppen..
  • Formålet er at give dig teoretisk og praktisk viden om undervisning af seniorer.
  • Indholdet handler om vandaktiviteter og planlægning af undervisningslektioner. Du får indsigt i aldersgruppens fysiske formåen og træningsbehov. Du bliver klogere på almene sygdomme i netop denne aldersgruppe, og hvilke hensyn, du bør tage i din undervisning.
  • Forudsætninger og krav. Du skal være mindst 18 år. Det er ikke et krav, at du har gennemført Svømningens Grunduddannelse. Uddannelsen er programsat til 4 timer.

Tag et kig nedenfor, og tilmeld dig DGI Svømnings aktuelle uddannelser i svømning i aktivitet for seniorer.