DGI Svømmeskolen

Et koncept til svømmeklubber med udgangspunkt i klubbens størrelse, målsætning og struktur.

DGI har samarbejdet med danske svømmeklubber omkring Svømmeskolen og Min Svømmebog siden 2014, hvor mere end 40 foreninger har undervist 25.000 børn efter principperne i Svømmeskolekonceptet.

I hæftet for Svømmeskolen præsenteres forskellige klubpakker til svømmeskolen, så alle interesserede hurtigt får et overblik over mulighederne, og dermed kan vælge den rigtige pakke tilpasset jeres svømmeklub.

De tre klubpakker

Svømmeskolen består af tre forskellige pakker, der indeholder uddannelse, instruktørmøder, netværk og en masse andet spændende aktiviteter. Du kan læse mere om de forskellige pakker neden for:

  • Sølvpakken – basis
  • Guldpakken – anbefalet
  • Platinpakken – udvidet

Læs om svømmeskolen i den nye folder her.

Et tilbud om certificering

En svømmeskolecertificering kan anvendes i forbindelse med sponsorer, kommuner, fonde eller andre samarbejdspartnere og endda forældre.

Jeres klubs svømmeskole kan blive DGI-certificeret uanset hvilken pakke, I vælger.
Det bærende i certificeringen og de årlige re-certificeringer er: opstarts-/brushupkurser, aktivt brug af undervisningsmateriale, løbende evaluerings- og målsætningsmøder med DGI, samt at børnene anvender Min Svømmebog. Læs mere om certificering i hæftet her (link).

Min Svømmebog

DGI’s svømmeskole tager udgangspunkt i et undervisningskoncept, hvor børnene får en svømmebog med mærker. Det medvirker til at sikre fagligheden og udviklingen af det enkelte barn. Læs mere om Min Svømmebog og klistermærker til børn her: https://minsvommebog.dk/

Kontakt din lokale svømmekonsulent eller udfyld formularen, hvis du ønsker at høre mere.