DeepWater Puls

DeepWater Puls kombinerer traditionel løbetræning med vandets opdrift og åbner op for en ny måde at tænke Aqua Fitness på.

DeepWater Puls er træning, der foregår i den dybe ende af bassinet, hvor fødderne ikke har afsæt på bassinbunden. DeepWater Puls er OGSÅ velegnet til genoptræning og forebyggelse af løbeskader. Med denne uddannelse lærer du at undervise i et alternativ til almindelig løb.

  • Målgruppen er dig, der er Aqua Fitness instruktør, og som gerne vil bygge videre på dine kompetencer i forhold til træning i vand. Det kan også være dig, der er løbeinstruktør i en løbeklub og gerne vil hjælpe klubbens løbere med at holde formen ved lige i forbindelse med skader.
  • Formålet er at lære dig at tilrettelægge løbeture i vand, der giver samme udfordringer som løb på land.
  • Indholdet har fokus på at lære dig om vandets egenskaber og om fordelene ved løbetræning i vand. Du bliver introduceret for forskellige træningsformer, arbejdsstillinger i vand og træningsrekvisitter. Du får materiale udleveret, som giver grundlæggende teoretisk viden om fysiologi, kredsløb og konditionstræning
  • Forudsætninger og krav. Du skal være mindst 18 år. Aqua Fitness Grunduddannelsen er ikke en forudsætning for at deltage på DeepWater Puls, men det er et plus. Uddannelsen er programsat til 4 timer.

Se aktuelle uddannelser, og tilmeld dig nedenfor.