Aqua Inspiration

Få ny energi og masser af inspiration til DGI og Dansk Svømmenuions helt store fælles konference.

Dygtiggør dig som instruktør, træner eller leder og sæt samtidig foreningens sociale sammenhold i højsædet, når op mod 350 vandentusiaster mødes.

Aqua Inspiration arrangeres af DGI Svømning og Dansk Svømmeunion og er årets helt store fælles konference, hvor du får indblik i dansk svømning og nyeste trends. Der er fokus på masser af praktisk og teoretisk inspiration og erfaringsudveksling.

Aqua Inspiration afløser DGI's Aqua Convention og Dansk Svømmeunions AquaKonference. I stedet har vi slået kræfterne sammen om et fælles produkt. 

Velkvalificerede, håndplukkede undervisere og samarbejdspartnere vil gennem weekenden vise dig det sidste nye og det allerbedste, som giver dig succes som instruktør eller leder. Weekenden er fyldt med praktiske og teoretiske workshops, hvor du selv sammensætter dit personlige program og er aktiv i vandet på de praktiske workshops..

Læs mere om Aqua Inspirations fire spor...

1. Leder

Ledersporet giver dig konkrete redskaber og inspiration til, hvordan du som leder kan udvikle din klub uanset størrelse. Derudover får du rig mulighed for at sparre med ledere fra andre klubber i hele landet.

2. Børn og unge

På Aqua Inspiration får du spændende inspiration til undervisning fra baby til børn til teenagere. Du får redskaber til at gøre din undervisning sjov, motiverende og ikke mindst lærerig.

3. Voksne 

Voksensegmentet har et stort potentiale, og det vil vi sætte i fokus på Aqua Inspiration. Aqua Fitness og åbent vand er nogle af oplagte veje til at få flere voksenmedlemmer. 

4. Talent

Sporet for dig, der underviser talent- og årsgangssvømmere. Indholdet består primært af praktiske workshops og enkelte teoretiske workshops.

Grib chancen og tag sammen afsted på Aqua Inspiration.