Aqua Inspiration

Aqua Inspiration giver dig ny energi og masser af inspiration.

Er du træner, instruktør eller leder i en svømmeklub? Eller er du bare tosset med vand? Så ta' med til Aqua Inspiration 28.-29. oktober i Esbjerg. 

Aqua Inspiration, tidligere kendt som DGI Aqua Convention, arrangeres af DGI Svømning og Dansk Svømmeunion og er årets helt store fælles konference, hvor du kan få masser af inspiration til, hvad du kan lave i hjembyens foreninger i svømmehal, å, sø eller hav.

I 2016 satte 340 vandglade deltagere og 60 undervisere, oplægsholdere og hjælpere deltagerrekord. Vi håber med din hjælp at sætte ny rekord i 2017, når Aqua Inspiration løber af stablen 28.-29. oktober.

Velkvalificerede, håndplukkede undervisere og samarbejdspartnere vil gennem weekenden vise dig det sidste nye, det solide, det der duer og ikke mindst det, der giver succes som underviser og instruktør. Der er både teoretiske oplæg og praktiske workshops og aktiviteter, hvor du selv afprøver indholdet.

Tilmeldingen åbner 1. maj.

Læs mere herunder om de fire spor, du kan vælge mellem til Aqua Inspiration.

Til Aqua Inspiration kan du blive klogere på...

1. Børn og unge: Bliv klogere på baby- og tumlingesvømning, børn i svømmeskolen eller tweens og teenagere, som ikke vil dyrke konkurrencesvømning.

I svømmeskolen giver vi børn en vigtig og uundværlig færdighed, som man uden tvivl kommer til at bruge på et tidspunkt i sit liv. Det gør dit arbejde som instruktør i en forening eller i andre sammenhænge utrolig vigtig.

Vi vil på Aqua Inspiration give dig spændende inspiration til undervisning fra baby til børn til teenagere. Du får redskaber til at gøre din undervisning sjov, motiverende og ikke mindst lærerig.

2. Voksne: Voksensegmentet har et stort potentiale, og det vil vi sætte i fokus på Aqua Inspiration.

På Aqua Inspiration finder du spor inden for Aqua Fitness, åbent vand-træning og generel undervisning af voksne svømmere. 

Vi har igen i år sat ekstra fokus på Aqua Fitness og åbent vand, da det er en oplagt vej til at få flere voksenmedlemmer. Uddannede instruktører, som ved, hvad de foretager sig, og et spændende indhold er med til at vedholde og tiltrække nye medlemmer. Derfor er uddannelse nøgleordet, og Aqua Inspiration er første skridt. 

3. Talent: Dette spor er for dig, der underviser talent- og årsgangssvømmere. Indholdet består primært af praktiske workshops og enkelte teoretiske workshops. På dette spor vil du møde noget af landets største trænere, som står klar til at dele ud af deres viden.

4. Leder: Ledersporet er målrettet breddeansvarlige, svømmeskoleledere, klubchefer, formænd og bestyrelsesmedlemmer med ansvar for hele eller dele af klubbens breddehold.