Få de voksne i vandet

Er du i tvivl om, hvad der skal til for at få flere voksne medlemmer i din svømmeklub? Vi guider dig gennem et udviklingsforløb og hjælper din klub godt i gang med attraktive træningstilbud.

Der ligger et stort potentiale i at få de voksne motionister i vandet. 

Erfaringer viser, at interessen for svømme- og vandaktiviteter for voksne er stor. De klubber, der tilbyder hold for voksne, oplever generelt stor efterspørgsel og kan byde mange nye medlemmer velkommen. 

Vidste du, at 75 % af alle svømmeklubber udelukkende tilbyder hold og aktiviteter til børn?

Konceptet Voksne i Vand er en god idé for din klub, fordi I får...

  • En professionel samarbejdspartner
  • Flere voksne medlemmer
  • Et kompetenceløft blandt klubbens ledere og instruktører
  • Viden om, hvordan I bedre kan udnytte svømmehallens og lokalområdets faciliteter
  • Større lokal bevågenhed med et attraktivt tilbud til en interessant målgruppe
  • Flere frivillige

Med 3 attraktive træningstilbud udviklet specielt til voksne og som afspejler hver sin aktuelle motionstrend, øger I muligheden for at tiltrække og fastholde voksne medlemmer. 

Du kan vælge mellem disse 3 forløb:

Aqua Fitness

... er effektiv og tempofyldt træning i vand tilsat god musik og henvender sig til deltagere, der gerne vil have pulsen op i et sjovt fællesskab. Aqua Fitness-forløbet inkluderer blandt andet inspirationskursus samt supervision og vejledning af klubbens instruktører.
Læs mere om Aqua Fitness-pakken

Svømning for Voksne

... er svømmeundervisning målrettet deltagere, der gerne vil være mere fortrolige med vandet og lære at svømme crawl. Forløbet inkluderer blandt andet et komplet stilartsuddannelse og en introduktion til, hvordan klubben kan tilrettelægge og gennemføre svømmeskole for voksne.
Læs mere om Svømning for Voksne-pakken. 

Svømning i Åbent Vand

...er svømmeundervisning med fokus på de særlige tekniske færdigheder, som det åbne vand kræver. Forløbet omfatter blandt andet rådgivning omkring medlemsrekruttering og holdudvikling samt anbefalinger i særlige sikkerhedsforhold.
Læs mere om Svømning i Åbent Vand-pakken. 

”Hos Farum Familie Svøm har vi oplevet en meget stor søgning til vores voksenhold. Vi startede med et enkelt vandgymnastikhold men tilbyder nu vandgymnastik fire gange om ugen, tre crawlhold, to vandskrækhold, begynderhold og udspring.”

Lone Vorm Krogenlund, Farum Familie Svøm