Svømning for voksne

Der er masser af muligheder for dig som voksen, hvis du vil gå til svømning.

Selvom du er voksen, er det ikke for sent at lære at svømme eller slippe af med vandskræk. Mange svømmeklubber har holdtilbud, som er specielt målrettet og tilpasset voksne med aquafobi eller som er bange for vand. 

Herunder kan se et udpluk af de svømmeaktiviteter for voksne, der findes.

  • Crawl for voksne er for dig, der gerne vil lære den helt rigtige teknik i crawl. Det er både for dig, der gerne vil blive bedre til crawl eller dig, der vil lære at svømme crawl fra bunden
  • Svømning for voksne nybegyndere er målrettet dig, der gerne vil være mere fortrolig med vandet og helt grundlæggende blive bedre til at svømme. På vores svømmehold for voksne nybegyndere bliver du tryg ved vandet, overvinder din vandskræk og lærer grundlæggende svømmetekniske færdigheder
  • Aqua Fitness er effektiv styrke og konditionstræning i vand, enten på hold eller alene. Det er for alle uanset alder og fysisk form. Vandet ophæver nemlig tyngdekraften, øger bevægeligheden og beskytter dine led mod overbelastning. Læs mere om Aqua Fitness her.
  • Svømning i åbent vand henvender sig til dig, der gerne vil svømme i havet eller står overfor en udfordring såsom en triatlon, der kræver, at du mestrer svømning i åbent vand. Læs mere om svømning i åbent vand her.
  • You Turn er et livsstilsforløb for dig, der ønsker en sundere livsstil og vil skabe en varig livsstilsændring. Forløbet kombinerer træning med foredrag om motion, sundhed og personlig udvikling. You Turn strækker sig typisk over 12 uger og er for dig, der ønsker et kortere forløb frem for at betale kontingent for et helt år.

Hvilke hold din lokale klub tilbyder varierer fra klub til klub. Find din lokale klub og se, hvad de tilbyder.

Få voksne svømmere i din klub

Erfaringer viser, at interessen for svømme- og vandaktiviteter for voksne er stor. De klubber, der tilbyder hold for voksne, oplever generelt stor efterspørgsel og kan byde mange nye medlemmer velkommen. Der ligger således et stort potentiale i at få de voksne motionister i vandet. 

Men er du i tvivl om, hvad der skal til for at få flere voksne medlemmer i din svømmeklub, så tag kontakt til DGI Svømning.

Vi guider dig gennem et udviklingsforløb og hjælper din klub godt i gang med attraktive træningstilbud målrettet voksne.

Læs mere og kom i gang her >

Vis mere Vis mindre