Send dit barn på Ocean Rescue Camp

Er du til masser af action? Tag på livredningsskole for børn og unge, og lær om sikkerhed på stranden og havet.

Tag med DGI Svømning og Børneulykkesfonden på en Ocean Rescue Camp! Det foregår ved havet eller søerne, og du kommer til at lære om fx livredning, dykning og beach flag race. Vi har det fantastisk sjovt undervejs, og der er fart på, når vi prøver masser af vandaktiviteter i det fri. 

Du bliver klogere på kystlivredning, sikkerhed og førstehjælp, og du får selvfølgelig lov til at prøve det hele af i praksis. Du kan deltage på tre forskellige niveauer:

En camp varer typisk en uge, og du skal være 8-17 år for at deltage.

Ocean Rescue Camps foregår om sommeren. I foråret starter tilmeldingerne - hold øje med siden her, så du kan finde en camp nær dig. Du kan også tage fat i dit lokale DGI-kontor for at høre mere eller opfordre din lokale svømmeklub til at arrangere Ocean Rescue Camp.

Få dine egne Action-cards

På udvalgte camps får børnene udleveret Action Cards, som DGI, Børneulykkesfonden og Copenhagen Risk & Safety Group står bag. Action Cards er laminerede plastikkort med en præcis beskrivelse af, hvad du skal gøre og huske, hvis der f.eks. er næseblod, solstik, en der bliver væk eller der er behov for hjerte-lunge-redning.

Børnene kan selvfølgelig også tage deres Action Cards med på stranden efter Ocean Rescue Camp.