Tennis Øst/DGI Skumtennisstævne for nybegynde

Hvornår
24. nov 2019 kl. 12:00 til 15:00
Hvor
Ryparken, Lyngbyvej 110, 2100 København Ø, Danmark
Hvem
Udøvere, 6 - 8 år, begynder

Nummer
2019 18 80 4049

Et Tennis Øst/DGI begynderstævne er for U8-spillere, der endnu ikke har prøvet at spille kampe/stævner, eller som har meget lille erfaring med det. Stævnet er tiltænkt de spillere, som er meget nye i kampregi, hvorfor der til stævnet også vil være introduktion til det at spille kampe samt grundig gennemgang af reglementet. 

Hvad er skumtennis?

Skumtennis spilles på badmintonbaner, hvor nettet er sat ned i minitennishøjde. Pointsystemet er det samme som i alm. tennis – dog tælles der med fortløbende point. Der spilles med en skumbold, som er nemmere at styre end en almindelig tennisbold. Det gør, at spillet kan holdes i gang i længere tid, og man dermed får længere og mere spændende dueller!

OBS: Det er vigtigt, at man ved tilmelding angiver, hvilken klub man kommer fra, så man så vidt mulig undgår at spille mod spillere fra samme klub. Er man ikke tilmeldt en klub, klikker man ”nej” i tilhørsforhold.

Program og afviklingstidspunkt for de forskellige puljer vil I modtage torsdag eller fredag inden stævneweekenden.

Prisen er inkl. medaljer og diplomer. Diplomer sendes til jer pr. mail efterfølgende med gruppebillede fra stævnedagen.

Du skal medbringe tennisketsjer, indendørs tennissko, tennistøj, drikkedunk og evt. lidt til ganen.

Har du spørgsmål til stævneafvikling, kan du kontakte: 
Frederik Hausner Petersen, fhp@tennis.dk

Der spilles efter pulje-pulje-systemet, og de indledende kampe vil så vidt muligt være 2 min. kortere end slutspilskampene.

Skumtennisreglement

Vær opmærksom på, at rækker i visse tilfælde kan slås sammen. Dette sker, hvis der ikke er nok spillere til at afvikle den specifikke række enkeltvis.

Grundet stor tilslutning til vores stævner, vil vi bliver rigtig glade, hvis du vil melde afbud, hvis du ikke kommer og gør det gerne i god tid. Det sikre at pladsen kan blive tilbudt til en anden og dermed sikre vi bedst mulig afvikling af programmet på stævnedagen.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer