Hjælpetræner - kursus i Skive

Hvornår
14. nov 2020 kl. 10:00 til 17:00
Hvor
Skive Tennisklub, Engvej 19, 7800 Skive, Danmark
Hvem
Trænere, 12 - 70 år, begynder, letøvede

Nummer
2020 06 80 3008

Hjælpetræner er et kursustilbud udviklet til dig, der allerede er eller ønsker at være hjælpetræner. Kurset er en introduktion til trænergerningen, og efter kurset er træneren kvalificeret til at fungere som hjælpetræner med klubbens nybegyndere.

Kurset er både til dig, der ønsker en let introduktion til trænergerningen, men ikke ønsker at tage basisuddannelsen. Men også til dig, der er fyldt 12 år, men endnu ikke kan deltage i basisuddannelsen Tennistræner 1-2-3. Du har måske din gang i klubben som spiller, senior, motionist, frivillig eller bedsteforælder til børn, der spiller tennis.

På kurset får du indblik i trænerrollen og lærer både, hvordan du kan samarbejde med de andre trænere og understøtte god tennistræning.  Vi sætter fokus på rollen som hjælpetræner og giver dig en introduktion til de helt grundlæggende elementer i en tennislektion til begyndere. Du får bl.a. indføring i trænerens rolle, Play & Stay, spilbaseret træning, boldfodringsteknik samt hvordan du gør opvarmning til en vigtig del af træningen.

Kurset er ikke en del af vores basisuddannelse, men ønsker du flere redskaber som træner, er det oplagt, at du fortsætter på vores basisuddannelse Tennistræner 1-2-3.

Tidspunkt

Lørdag kl. 10-17.

Forplejning

Kursusgebyret er eksklusiv forplejning.

Betaling

Du betaler kursusgebyret med kreditkort, når du tilmelder dig.

Hvis din klub skal betale, kan du få klubben til at lave tilmeldingen, eller I kan aftale, at du får refunderet pengene efter tilmeldingen.

Klubben kan søge tilskud hos kommunen

De fleste kommuner yder tilskud til klubbernes uddannelse af trænere. Klubbens kasserer har som regel information om, hvordan der søges tilskud til kursusdeltagelsen samt beløbets størrelse.

Gennemført kursus

Efter kurset modtager kursisten et kursusbevis. 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer