TennisØst/DGI Skumtennisstævne - Køge

Hvornår
30. dec 2020 kl. 10:00 til 16:00
Hvor
Køge Tennisklub, Ved Stadion 12, 4600 Køge, Danmark
Hvem
Udøvere, 6 - 15 år

Nummer
2020 17 80 4022

Er du klar til en masse tennis, sved på panden og gode kampe?

Du skal ikke holde dig tilbage! Tag til skumtennisstævne, som er for alle begyndere, let øvede og rutinerede - U8-U16.

Hvad er skumtennis?  
Skumtennis spilles på badmintonbaner, hvor nettet er sat ned i minitennishøjde. Pointsystemet er det samme som i alm. tennis – dog tæller U8 og U10 med fortløbende point. Der spilles med en skumbold, som er nemmere at styre end en almindelig tennisbold. Det gør, at spillet kan holdes i gang i længere tid, og man dermed får længere og mere spændende dueller!

OBS: Det er vigtigt, at man ved tilmelding angiver, hvilken klub man kommer fra, så man så vidt mulig undgår at spille mod spillere fra samme klub. Er man ikke tilmeldt en klub, klikker man ”nej” i tilhørsforhold ved tilmelding.

Program og afviklingstidspunkt for de forskellige puljer vil I modtage torsdag eller fredag inden stævneweekenden.

Prisen er inkl. medaljer og diplomer. Diplomer sendes til jer pr. mail efterfølgende med gruppebillede fra stævnedagen.

Du skal medbringe tennisketsjer, indendørs tennissko, tennistøj, drikkedunk og evt. lidt til ganen.

Har du spørgsmål til stævneafvikling, kan du kontakte:  
Frederik Hausner Petersen, fhp@tennis.dk

Det forventes at du som forælder hjælper til med at tælle med Appen Scoretæller (Kan downloades i APP store og google play. Særligt U 8-10 har brug for hjælp til at tælle og dømme. Det forventes altid at du som forældre er med til at sikre god opførsel blandt spillerne og i kampene. Du må derfor meget gerne opholde dig, ved nettene, imellem banerne når kampene spilles.

Medbring håndsprit og følg forholdsreglerne: https://tennis.dk/corona/

Kl. 10-13: U8, U10 
Kl. 13-16: U12-U16

Skumtennisreglement

Vær opmærksom på, at rækker i visse tilfælde kan slås sammen. Dette sker, hvis der ikke er nok spillere til at afvikle den specifikke række enkeltvis.

Ligeledes kan stævnetidspunktet blive ændret, hvis der ikke er tilmeldinger nok, og alle puljer kan afholdes i samme blok.

Grundet de nye retningslinjer har vi måtte ændre lidt i vores koncept for afvikling af vores skumtennisstævner. 
Derfor bliver det i det næste stykke tid IKKE muligt for forældre at være med til stævnerne som publikum (med undtagelse af forældre til U8 børn - dog kun 1 forælder pr. barn). Forældre til U10 og ældre bedes derfor aflevere deres børn på parkeringspladsen ved hallen og ligeså hente igen på parkeringspladsen efter stævnet.  
 
Ligeledes er der ikke mulighed for at bruge forældre som tællere, så derfor bliver de yngste nu guidet endnu grundigere af den ansvarlige stævneleder, så de kan føle sig trygge på banen.  
 
De forældre, der har spillende U8 børn, SKAL selv medbringe en (klap)stol og forblive siddende under hele stævnet – eneste undtagelse er toiletbesøg. Der skal derudover være min. 1 meters afstand imellem publikum.  
 
Vi vil gøre vores for, at vi fortsat kan holde gang i foreningsidrætten. Vi håber, at I vil være med til at støtte op omkring de nye tiltag til bekæmpelsen af corona-virus, så vi igen kan komme tilbage til normalen hurtigst muligt. 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer