Tennis Øst/DGI Skumtennisstævne - Birkerød U8-U16

Hvornår
25. apr 2020 kl. 12:00 til 16:00
Hvor
Birkerød Tennisklub, Topstykket 28, 3460 Birkerød, Danmark
Hvem
Udøvere, 7 - 16 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 18 80 4006

Er du klar til en masse tennis, sved på panden og gode kampe?

Hvad er skumtennis? 
Skumtennis spilles på badmintonbaner, hvor nettet er sat ned i minitennishøjde. Pointsystemet er det samme som i alm. tennis – dog tæller U8 og U10 med fortløbende point. Der spilles med en skumbold, som er nemmere at styre end en almindelig tennisbold. Det gør, at spillet kan holdes i gang i længere tid, og man dermed får længere og mere spændende dueller!

OBS: Det er vigtigt, at man ved tilmelding angiver, hvilken klub man kommer fra, så man så vidt mulig undgår at spille mod spillere fra samme klub. Er man ikke tilmeldt en klub, klikker man ”nej” i tilhørsforhold ved tilmelding.

Forældreinvolvering 
DDet forventes at du som forælder hjælper til med at tælle med Appen Scoretæller (Kan downloades i APP store og google play). Særligt U 8-10 har brug for hjælp til at tælle og dømme. Det forventes altid at du som forældre er med til at sikre god opførsel blandt spillerne og i kampene. Du må derfor meget gerne opholde dig, ved nettene, imellem banerne når kampene spilles.

Bemærk venligst, at man som forælder ikke dømmer/tæller kampe, hvor ens eget barn spiller, medmindre andet er aftalt med turneringsledelsen.

Program og afviklingstidspunkt for de forskellige puljer vil I modtage torsdag eller fredag inden stævneweekenden.

Prisen er inkl. medaljer og diplomer. Diplomer sendes til jer pr. mail efterfølgende med gruppebillede fra stævnedagen.

Du skal medbringe tennisketsjer, indendørs tennissko og tennistøj. 
Det kan ikke garanteres at der kan købes mad og drikke. Derfor kan du med fordel tage eget med.

Har du spørgsmål til stævneafvikling, kan du kontakte Frederik Hausner Petersen, fhp@tennis.dk

Puljeafvikling 
Kl. 12-16: U8-U16

Grundet stor tilslutning til vores stævner, vil vi blive rigtig glade, hvis du vil melde afbud, hvis du ikke kommer og gør det gerne i god tid. Det sikre, at pladsen kan blive tilbudt til en anden, og dermed sikre vi bedst mulig afvikling af programmet på stævnedagen.

Der spilles efter pulje-pulje-systemet.

Skumtennisreglement

Vær opmærksom på, at rækker i visse tilfælde kan slås sammen. Dette sker, hvis der ikke er nok spillere til at afvikle den specifikke række enkeltvis.

Ligeledes kan stævnetidspunktet blive ændret, hvis der ikke er tilmeldinger nok, og alle puljer kan afholdes i samme blok.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer