Hjælpetræner 25. april i Taastrup

Hvornår
25. apr 2021 kl. 10:00 til 17:00
Hvor
Tåstrup Idrætshaller, Parkvej 78, 2630 Taastrup, Danmark
Hvem
Trænere, 12 - 99 år, begynder, letøvede

Nummer
2021 00 80 3051

Hjælpetræner er et kursustilbud udviklet til dig, der allerede er eller ønsker at være hjælpetræner. Kurset er en introduktion til trænergerningen, og efter kurset er træneren kvalificeret til at fungere som hjælpetræner med klubbens nybegyndere.

Kurset er både til dig, der ønsker en let introduktion til trænergerningen, men ikke ønsker at tage basisuddannelsen. Men også til dig, der er fyldt 12 år, men endnu ikke kan deltage i basisuddannelsen Tennistræner 1-2-3. Du har måske din gang i klubben som spiller, senior, motionist, frivillig eller bedsteforælder til børn, der spiller tennis.

På kurset får du indblik i trænerrollen og lærer både, hvordan du kan samarbejde med de andre trænere og understøtte god tennistræning.  Vi sætter fokus på rollen som hjælpetræner og giver dig en introduktion til de helt grundlæggende elementer i en tennislektion til begyndere. Du får bl.a. indføring i trænerens rolle, Play & Stay, spilbaseret træning, boldfodringsteknik samt hvordan du gør opvarmning til en vigtig del af træningen.

Kurset er ikke en del af vores basisuddannelse, men ønsker du flere redskaber som træner, er det oplagt, at du fortsætter på vores basisuddannelse Tennistræner 1-2-3.

Varighed

7 timer (1 dag) eller to hverdagsaftener

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer