Tennis Øst/DGI Skumtennisstævne - Albertslund

Hvornår
5. feb 2022 kl. 09:00 til 13:00
Hvor
Albertslund-hallerne, Skallerne 14, 2620 Albertslund, Danmark
Hvem
Udøvere, 7 - 16 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2022 17 80 4003

Er du klar til en masse tennis, sved på panden og gode kampe?

Du skal ikke holde dig tilbage! Tag til skumtennisstævne, som er for alle begyndere, let øvede og rutinerede - U8-U16.

Hvad er skumtennis? 
Skumtennis spilles på badminton- eller minibaner, hvor nettet er sat ned i minitennishøjde. Pointsystemet er som en lang tiebreak, hvilket betyder, at man spiller 1-0, 2-0 osv., indtil tiden er gået. Der spilles med en skumbold, som er nemmere at styre end en almindelig tennisbold. Det gør, at spillet kan holdes i gang i længere tid, og man får dermed længere og mere spændende dueller!

NYT I SÆSON 2021/2022 (for U10+ forældre) 
Vi indfører Fair Play Forældre, som skal fungere som observatører under stævnet. Det er for at sikre, at alle deltagere får et godt stævne. Fair Play Forældrene skal hjælpe med at løfte de pædagogiske opgaver, som stævnelederen ikke kan nå. F.eks. at gå rundt imellem banerne og være synlig, så de bedre kan gribe ind dér, hvor der er behov for det - alt imens stævnelederen fortsat har fokus på at styre stævneprogrammet og sikre, at alt det tekniske kører. En Fair Play Forælder er altså en person, man som spiller/forælder også kan tage fat i, hvis man undervejs i en kamp føler, at der er behov for et ekstra sæt øjne.

Har du lyst til at melde sig som Fair Play Forælder, gøres dette ved tilmelding, og så får ens barn en gratis plads til stævnet. Vi skal bruge to Fair Play Forældre pr. blok. For at gøre Fair Play Forældre synlige skal der bæres en fair play vest under stævneafviklingen. Bemærk, at du som Fair Play Forælder også skal regne med at fungere som tæller undervejs i stævnet. 

Puljeafvikling (tidsblokkene herunde er vejledende, tiderne kan variere i programmet) 
Kl. 9-13: U8-U10 
Kl. 13-17: U12, U14 og U16

Du bedes ved tilmelding angive hvilken række du skal deltage i. 
Vær opmærksom på, at rækker i visse tilfælde kan slås sammen. Dette sker, hvis der ikke er nok spillere til at afvikle den specifikke række enkeltvis.

Der spilles i følgende rækker: 
U8 (årgang 2014 og yndre 
U10 (årgang 2012 og 2013) 
U12 (årgang 2010 og 2011) 
U14 (årgang 2008 og 2009) 
U16 (årgang 2006 og 2007)

Det er også vigtigt, at man ved tilmelding angiver, hvilken klub man kommer fra, så man så vidt mulig undgår at spille mod spillere fra samme klub. Er man ikke tilmeldt en klub, klikker man ”Jeg deltager som privat person” i tilhørsforhold ved tilmelding.

Program og afviklingstidspunkt for de forskellige puljer vil I modtage torsdag eller fredag inden stævneweekenden.

Stævnetidspunktet kan blive ændret, hvis der ikke er tilmeldinger nok, og alle puljer kan afholdes i samme blok.

Der spilles efter pulje-pulje-systemet, hvilket betyder, at deltagerne på forhånd er inddelt i tilfældige puljer i deres årgang, hvor der spilles alle-mod-alle. Når den indledende puljerunde er færdigspillet, bliver deltagerne inddelt i nye puljer baseret på deres resultater. I denne pulje (finalerunden) møder de andre spillere, der har klaret sig omtrent ligeså godt som dem selv. Her spilles også alle-mod-alle, inden vinderne af de forskellige puljer kåres.

Prisen er inkl. medaljer og diplomer. Diplomer sendes til jer pr. mail efterfølgende med gruppebillede fra stævnedagen.

Grundet stor tilslutning til vores stævner vil vi blive rigtig glade, hvis du vil melde afbud, hvis du ikke kommer - og gør det gerne i god tid. Det sikrer, at pladsen kan blive tilbudt til en anden, og dermed sikrer vi bedst mulig afvikling af programmet på stævnedagen.

Du skal medbringe tennisketsjer, indendørs tennissko, tennistøj, drikkedunk og evt. lidt til ganen.

Skumtennisreglement

Har du spørgsmål til stævneafvikling, kan du kontakte: 
Frederik Hausner Petersen, fhp@tennis.dk

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer