Tennistræner 3 i Kolding

Hvornår
20. maj kl. 10:00 - 21. maj 2023 kl. 17:00
Hvor
Kolding Ketcher Center, Bramdrupskovvej 30, 6000 Kolding, Danmark
Hvem
Trænere, 15 - 99 år, letøvede, øvede

Nummer
2023 00 80 3053
 
Basisuddannelsen for tennistrænere
Tennistræner 1-2-3 

Basisuddannelsen for tennistrænere 

 

Tennistræner 1-2-3 består af tre kurser, der skal tages i rækkefølge. Du behøver dog ikke at tage alle kurser lige efter hinanden, gerne et per sæson. Du kan også nøjes med fx Tennistræner 1, hvis det rækker til dit behov. Du tilmelder sig kurserne enkeltvis og binder dig kun til et kursus af gangen.   

 

Uddannelsener til dig, som har lidt trænererfaring og ønsker flere redskaber til at træne begyndere, letøvede og øvede spillere – såvel børn som voksne.  

 

Undervisningen på alle kurser foregår primær på banen, men kombineres med traditionel klasseundervisning, gruppearbejde og praktik under supervision. Målet er, at kursisterne skal blive fortrolige med at planlægge og gennemføre kvalificeret og lærerig tennistræning. Hvert kursus varer 14 timer fordelt på lørdag/søndag. 

 

Tennistræner 3 

Kurset til dig, der har gennemført Tennistræner 2, og gerne vil have gennemført basisuddannelsen. På Tennistræner 3 får du en generel forståelse for biomekanikken i tennis og hvorledes denne kan benyttes til din tekniske træning. Du får præsenteret undervisningsmetoder, hvor du lærer at tilpasse din undervisning. Dertil får du metoder til at takle niveaudifferentiering i træning, forældreinvolvering samt konflikthåndtering i klubtræningen. Du får redskaber til at lave en træningsplan på kort og længere sigt. Dertil får du redskaber til at lave kampanalyse af dine spillere og finde frem til deres styrker og svagheder, som skal hjælpe dig med at prioritere i den efterfølgende træning.

 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer