Tennistræner 1 - Taastrup

Hvornår
25. nov kl. 10:00 - 26. nov 2023 kl. 17:00
Hvor
Taastrup Idræts Klub, Parkvej 78, 2630 Høje-Taastrup, Danmark
Hvem
Trænere, 14 - 99 år, begynder, letøvede

Nummer
2023 00 80 8217
Tennistræner 1-2-3 

Basisuddannelsen for tennistrænere 

Tennistræner 1-2-3 består af tre kurser, der skal tages i rækkefølge. Du behøver dog ikke at tage alle kurser lige efter hinanden, gerne et per sæson. Du kan også nøjes med fx Tennistræner 1, hvis det rækker til dit behov. Du tilmelder sig kurserne enkeltvis og binder dig kun til et kursus ad gangen.   

Uddannelsener til dig, som har lidt trænererfaring og ønsker flere redskaber til at træne begyndere, letøvede og øvede spillere – såvel børn som voksne.  

Undervisningen på alle kurser foregår primær på banen, men kombineres med traditionel klasseundervisning, gruppearbejde og praktik under supervision. Målet er, at kursisterne skal blive fortrolige med at planlægge og gennemføre kvalificeret og lærerig tennistræning. Hvert kursus varer 14 timer fordelt på lørdag/søndag. 

 

Tennistræner 1  
Kurset til dig, der er ny træner med en smule erfaring. Du har enten taget kurset Hjælpetræner eller har arbejdet som hjælpetræner/træner i minimum et halvt år og ønsker nu endnu flere redskaber til trænergerningen. Tennistræner 1 giver dig indblik i, hvordan du kan planlægge, udføre og evaluere en god tennistime. Du får kendskab til, hvad rollen som træner indebærer og får et fagligt fundament til at kunne udvikle og skabe motiverende rammer for dine spillere.

 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer