Tennistræner 2 - Taastrup

Hvornår
7. okt kl. 10:00 - 8. okt 2023 kl. 17:00
Hvor
Taastrup Idræts Klub, Parkvej 78, 2630 Høje-Taastrup, Danmark
Hvem
Trænere, 14 - 99 år, letøvede, øvede

Nummer
2023 00 80 8219

Tennistræner 1-2-3 

Basisuddannelsen for tennistrænere

Tennistræner 1-2-3 består af tre kurser, der skal tages i rækkefølge. Du behøver dog ikke at tage alle kurser lige efter hinanden, gerne et per sæson. Du kan også nøjes med fx Tennistræner 1, hvis det rækker til dit behov. Du tilmelder sig kurserne enkeltvis og binder dig kun til et kursus ad gangen.   

Uddannelsener til dig, som har lidt trænererfaring og ønsker flere redskaber til at træne begyndere, letøvede og øvede spillere – såvel børn som voksne.  

Undervisningen på alle kurser foregår primær på banen, men kombineres med traditionel klasseundervisning, gruppearbejde og praktik under supervision. Målet er, at kursisterne skal blive fortrolige med at planlægge og gennemføre kvalificeret og lærerig tennistræning. Hvert kursus varer 14 timer fordelt på lørdag/søndag. 

 

Tennistræner 2  
Kurset til dig, der har gennemført Tennistræner 1, og gerne vil udvikle dig endnu mere som træner. På Tennistræner 2 får du udbygget din tennisfaglige værktøjskasse inden for særligt de taktiske og tekniske elementer. Derudover får du viden om etiske og filosofiske overvejelser ved trænerrollen, og hvordan du kan påvirke rammerne for et godt træningsmiljø. Efter kurset vil du også være i stand til at kunne afholde et mindre event i tennisklubben.

 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer