Tennis Øst/DGI Fairplay Skumtennisstævne - Greve

Hvornår
12. mar 2023 kl. 09:00 til 16:00
Hvor
Greve Idræts- og Fritidscenter, Lillevangsvej 88, 2670 Greve, Danmark
Hvem
Udøvere, 8 - 16 år, letøvede, øvede

Nummer
2023 17 80 4001

Er du klar på at blive en god tennisspiller – mens du konkurrerer og har fokus på at dømme fair?

Tag til Fairplay skumtennisturnering, som er for alle let øvede til rutinerede – U10-U16.

På stævnet samler du point til ranglisten, der også fungerer som kvalifikation til Unionsmesterskaberne i Skumtennis.

Sådan spilles 
Skumtennis spilles på badminton- eller minibaner, hvor nettet er sat ned i minitennishøjde. Pointsystemet er som en lang tiebreak (running score), hvilket betyder, at man spiller 1-0, 2-0 osv., indtil tiden er gået. Der spilles med en skumbold, som er nemmere at styre end en almindelig tennisbold. Det gør, at spillet kan holdes i gang i længere tid, og man får dermed længere og mere spændende dueller!

Du skal som forælder hjælpe med at støtte dit barn i at udvise respekt og anerkendelse af de andre børn - selvom de er konkurrenter. Som forælder skal du hjælpe med til, at dit barn bidrager til fairplay, samt støtte ham/hende i at have en positiv tilgang til oplevelserne. Særligt i snakken om kampen efterfølgende.

  • Meld dig som Fairplay forælder for U10

Vi har til stævnet brug for at maks. to forældre går rundt imellem banerne og hjælper børnene med at dømme fair, holde en positiv tilgang til kampene, sig selv og hinanden. Melder du dig kan dit barn deltage uden beregning. Du melder dig som fairplay forælder under tilmeldingen.

Vi har udviklet en app "Scoretæller" til at hjælpe med at tælle point. Den kan du som forælder downloade og benytte i de tilfælde, hvor børnene har svært ved at holde styr på stillingen.

​​​​​​​

Puljeafvikling (tidsblokkene herunde er vejledende, tiderne kan variere i programmet) 
Kl. 9-13: U10 og U12 
Kl. 13-16: U14 og U16

Du bedes ved tilmelding angive hvilken række du skal deltage i. 
Vær opmærksom på, at rækker i visse tilfælde kan slås sammen. Dette sker, hvis der ikke er nok spillere til at afvikle den specifikke række enkeltvis.

Der spilles i følgende rækker:

  • U10 (årgang 2013 og 2014)
  • U12 (årgang 2011 og 2012)
  • U14 (årgang 2009 og 2010)
  • U16 (årgang 2007 og 2008)

Det er også vigtigt, at man ved tilmelding angiver, hvilken klub man kommer fra, så man så vidt mulig undgår at spille mod spillere fra samme klub. Er man ikke tilmeldt en klub, klikker man ”Jeg deltager som privat person” i tilhørsforhold ved tilmelding.

Program og afviklingstidspunkt for de forskellige puljer vil I modtage torsdag eller fredag inden stævneweekenden.

Stævnetidspunktet kan blive ændret, hvis der ikke er tilmeldinger nok, og alle puljer kan afholdes i samme blok.

Der spilles efter pulje-pulje-systemet, hvilket betyder, at deltagerne på forhånd er inddelt i tilfældige puljer i deres årgang, hvor der spilles alle-mod-alle. Når den indledende puljerunde er færdigspillet, bliver deltagerne inddelt i nye puljer baseret på deres resultater. I denne pulje (finalerunden) møder de andre spillere, der har klaret sig omtrent ligeså godt som dem selv. Her spilles også alle-mod-alle, inden vinderne af de forskellige puljer kåres.

Prisen er inkl. medaljer og diplomer. Diplomer sendes til jer pr. mail efterfølgende med gruppebillede fra stævnedagen.

Afbud

Grundet stor tilslutning til vores stævner vil vi blive rigtig glade, hvis du vil melde afbud, hvis du ikke kommer - og gør det gerne i god tid. Det sikrer, at pladsen kan blive tilbudt til en anden, og dermed sikrer vi bedst mulig afvikling af programmet på stævnedagen.

Medbring

Du skal medbringe tennisketsjer, indendørs tennissko, tennistøj, drikkedunk. Vi kan ikke garantere, at du kan købe mad og drikke i hallen. Defor kan du med fordel tage eget med.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer