Formand: ”DGI er en rigtig positiv sparringspartner”

Gentofte Tennisklub har mange medlemmer og ventelister, men DGI bidrager alligevel med vigtig sparring og dialog om udfordringer

Christian Eppers, der er formand i Gentofte Tennisklub, er rigtig glad for samarbejdet med DGI. Det er med til at løfte og støtte klubben.

Christian Eppers er formand i Gentofte Tennisklub og er glad for samarbejdet med DGI.

”DGI er en rigtig positiv sparringspartner, som sikrer en god og løbende dialog, og så er de synlige og opsøgende. Vi kan altid ringe, hvis vi er i tvivl om stort eller småt, og så får vi svar,” fortæller Christian Eppers.

Det er særligt sparringen med tenniskonsulenten i DGI Storkøbenhavn, som Christian er glad for.

”Det er altid godt at sparre med Martin Olsson, som er vores lokale tenniskonsulent. Han er til stede og meget aktiv og opsøgende på en positiv måde. Jeg har inviteret ham ned i klubben flere gange, men han ringer også selv og hører, hvordan det går, eller han skriver en mail, hvis han hører om noget, vi har talt om, som kan være relevant for os,” siger han.

Hjælp til andet end medlemstal

Gentofte Tennisklub er en velfungerende klub, men selvom det ikke er medlemmer, de mangler, bidrager DGI alligevel til at løfte klubben.

”Vi er i den privilegerede situation, at vi ikke står og mangler medlemmer eller aktiviteter – det har vi så fint dækket ind, men DGI hjælper med de store ting. Eksempelvis hvordan vi kan udvikle indendørsfaciliteten, eller hvordan vi kan udvikle vores trænere på træningskurser,” siger han og fortsætter:

”Som ny bestyrelsesformand er det vigtigt at have nogle at sparre med, hvis man kommer i tvivl – for at det frivillige arbejde ikke kommer til at kræve al din tid. DGI informerer mig om relevante kurser og er gode til at bringe deres kompetencer og muligheder i spil. Man ringer bare og spørger om alt fra juridiske spørgsmål som medarbejdersager til hjælp med facilitering, og så vender de som regel tilbage med et rigtig godt svar,” siger han.

Dialog i øjenhøjde

Det vigtigste for både klubben og DGI er at sikre en positiv dialog i øjenhøjde.

”DGI er meget lyttende og siger aldrig, at sådan og sådan skal I gøre. Det er en positiv og konstruktiv dialog om, hvilke udfordringer man har som klub, og hvordan vi sammen kan løse dem,” siger han.

Christian Eppers er frivillig, fordi han har en stor kærlighed til tennis og gerne vil være med til at løfte sporten.

”Jeg arbejder for at få så mange som muligt ud at dyrke motion og komme i gang med at spille tennis, fordi det er en fantastisk og social sport – ja, faktisk hele pakken, kan man sige. Det er helt tydeligt, at det er det samme, som DGI gerne vil. Og med dem i ryggen og med på holdet er mit frivillige arbejde nemmere,” slutter han.