Gør som Varde, Assens og Bagsværd tennisklubber: Få del i 44 mio. foreningskroner

Drømmer du om selvlysende baner og bolde for at kunne tilbyde træning til natteravnene i klubben? Eller er en boldmaskine nok? Så er det nu, du skal slå til.

Gør som tennisklubberne i Varde, Assens og Bagsværd: alle har de fået en bid af DIF’s og DGI’s foreningspulje på 44 millioner kroner.

Men hvem kan egentlig søge foreningspuljen, tænker du?

Det kan alle klubber, der har et ønske om at styrke fællesskabet og skabe udvikling i foreningen. Og ingen idé er for lille eller for stor.

Tag bare Varde Tennisklub, som fik en bevilling på 80.000 kroner til at skabe medlemsvækst på baggrund af en ny aktivitet henvendt til nye målgrupper.

Varde bidrog selv med stor egenfinansiering, og fik del i beløbskategorien ”30.000 - 300.000 kroner”, som behandles tre gange: 31. maj, 31. august og 31. oktober 2021.  

Søg nu nu nu!

I forhold til ansøgninger op til og med 30.000 kr. kan det kun gå for langsomt med at søge. Puljen blev åbnet først i marts og her gælder først-til-mølle-princippet!

Assens og Bagsværd var et par af de klubber, der var hurtig på tasterne. Assens Tennis Klub fik fx 21.000 kroner til en ny boldmaskine. En boldmaskine der har til formål at gøre træningen bedre og deraf gøre det nemmere at holde på medlemmerne.

Støtte til leg og sjov i Bagsværd

I Bagsværd Tennisklub fik man bevilget hele beløbet på kr. 13.600, som middel til at skabe mere leg og sjov til børnetræningen. Konkret slog Bagsværd på følgende i ansøgningen: 

  • Udstyr til FUN-damentals, motoriktræning og – leg for børn
  • Nye elementer i børnetræning med vægt på leg, sjov – og derigennem fastholdelse/rekruttering af flere børn og unge
  • Velforberedt ansøgning med inspiration fra ATK (Aldersrelateret TræningsKoncept) og kroppens ABC

Send gerne flere ansøgninger

Hvad enten din klub har ambitioner om at skabe en større medlemsvækst eller blot vil have lidt økonomisk hjælp til at opgradere udstyrspakken, så er det bare med at få sendt en ansøgning.

Og har du flere projekter i tankerne, søger du bare flere gange.

Læs mere og søg DIF og DGI’s Foreningspulje: Søg DIF og DGI's foreningspulje