Kom på trænerkursus i foråret 2023 – nu også på engelsk

I det kommende forår er der masser af uddannelsestilbud til tennistrænere. På flere klubbers opfordring udbydes der nu også kurser på engelsk.

Alt materiale til Tennistræner 1-uddannelsen er blevet oversat til engelsk.

DGI og Dansk Tennis Forbund har lanceret en ny kursusrække og slået dørene op for tilmeldingen til forårets trænerkurser. Der er trænerkurser over hele landet, så der er formentlig også et i nærheden af din klub. Se selv efter i linksene herunder.

Husk, at mere end 20 kurser udbydes på den grundlæggende træneruddannelse ’Tennistræner 1-2-3’. Samtidig er der syv datoer i spil, hvis man vil på det særlige endags hjælpetrænerkursus.

Se datoerne for Hjælpetræner og tilmeld dig 

Se datoerne for Tennistræner 1-2-3 og tilmeld dig

Som noget nyt bliver der for første gang tilbudt trænerkurser, der afholdes på engelsk. Lige nu er der et enkelt Tennistræner 1-kursus i kalenderen den 21.-22. januar hos KB. Men flere er på vej.

”Vi har haft nogle klubber, der har henvendt sig med ønsket om, at vi kan tilbyde kurser afholdt på engelsk. De klubber har udenlandske medlemmer, der på grund af arbejde eller uddannelse er kommet til Danmark. Det ville vi gerne hjælpe med, så vi har fået oversat alt materialet til Tennistræner 1 og glæder os til at prøve det af,” siger Kitte Kry Bøttcher, der er uddannelseskonsulent i Dansk Tennis Forbund.

Hun understreger, at klubber altid er velkomne til at henvende sig, hvis de har nogle individuelle behov i forhold til uddannelse af trænere med mere.